Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG G5 får hi-fi-lyd fra danske B&O PLAY

LG G5 får hi-fi-lyd fra danske B&O PLAY

I LG G5 bliver der fokus på lydkvaliteten og -oplevelsen, men som noget nyt gennem et samarbejde med Bang & Olufsens subbrand, B&O Play.

Sydkoreanske LG får hjælp fra de danske lydeksperter hos Bang & Olufsen, der tilbage i 2012 etablerede subbrandet B&O PLAY. Det skriver LG i en pressemeddelelse forud for lanceringen af firmaets topmodel søndag aften.

LG skriver, at B&O PLAY har fået til opgave at give kommende ejere af LG G5 en forbedret højkvalitets lydoplevelse. Det fremgår dog ikke tydeligt, hvad samarbejdet mellem LG OG B&O PLAY indebærer.

Læs også: Første pris på LG G5 er sluppet ud

Om B&O PLAY kun skal stå for finjusteringen af lydkvaliteten eller også for telefonens hardware såsom DAC (digital-til-analog-konverter), højttaleren og eventuelt et headset, vil dog vise sig om blot to dage.

”Vi er meget spændte på at arbejde med LG. Med LGs dedikation for premium-smartphones giver dette samarbejde os mulighed for at bringe B&O PLAYs fortræffelighed inden for lyd til en endnu bredere kundebase”, udtaler Henrik Taudorf Lorensen, direktør hos B&O PLAY.

Læs også: LG G5: Officiel dato for lancering sluppet ud

Det er ikke første gang, at LG fokuserer på lydkvaliteten i en topmodel. Den seneste V10-model er udstyret med en højkvalitets 32-bit DAC fra ESS Technology, men nu bliver det altså fremover med B&O PLAYs ekspertise.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies