Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG G5: Her er den

LG G5: Her er den

Det sydkoreanske mobilflagskib for 2016 er nu officiel - velkommen til LG G5

Kunsten at holde sine produkter hemmelige før lancering, er efterhånden en sjældenhed - alligevel har LG på bedre manér formået at holde rygtemøllen i ro.

Hvor promoveringer og invitationer til events ofte kun indeholder hints mod det færdige produkt, har LG fra start klargjort at vi vil se LG G5 den 21. februar, nemlig ved Mobile World Congress.

Sig velkommen til LG G5

Farvel plastik, velkommen aluminium.

Den 5. generation af G-kraft mobilen er tyndere og nu i aluminium for at fremme kvalitetsindtrykket, sammen med et såkaldt 3D-Arc glas.

Skærmen er nu skrumpet fra 5.5 til 5.3” med en opløsning på 1.440 x 2.560 pixels, og G5 har meldt sig ind i klubben af mobiler med USB Type-C og QuickCharge 3.0 for hurtigt at få hældt benzin på motoren.

Læs også: LG V10 - denne mobil er stærkere end de andre

Derudover vil du altid kende til din notifikationsstrøm på mobilen, takket være G5s Always On-display. Ifølge LG tjekker man sin mobil for nyheder 150 gange om dagen, så derfor vil enkelte dele af skærmen hele tiden være tændt for at vise nye hændelser som set på Motorola-mobiler.

Man vil angiveligt kun miste 0.8% strøm i timen ved brug af denne funktion.

Fokus på det legende element

Sidste år måtte Samsung vinke farvel til udskiftelige batterier til fordel for glas- og aluminiumskabinettet, men LG skulle mestre en balance. Batteriet kan nemlig trækkes ud via bunden og en helt specielt dedikeret skuffe, så du altid kan udskifte til et fuldt opladet batteri på farten.

De kreative tiltag stopper dog ikke her.

Hvis du som mobilbruger har en fotograf gemt i maven, vil du blive glædeligt overrasket over at bundstykket kan opgraderes med et gripelement, så mobilen får en kameralignende tilstand og derfor nemt kan styres med en hånd.

Hvis et enkelt jackstik ikke er nok, kan partnerskabet mellem B&O og LG komme dig til undsætning, ved at lade dig påmontere et bundstykke med højere output og dermed højere kvalitet - noget for de audiofile.

Læs også: LG G5 får hi-fi-lyd fra danske B&O PLAY

Som endnu en sjov feature, kan LG G5 akkompagneres med et LG 360 Cam der fanger hele din omverden.

Som vist på pressekonferencen, kan dine venner der skal med i billedet står spredt omkring dig, og ved at holde LG-kameraet over hovedet, kan du fange et 360 graders billede af alle.

Alt i alt fokuserer LG G5 altså ikke udelukkende på specifikationer, men mere sjove tiltag der kan ændre måden din smartphone bruges på.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies