Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG G5: Officiel dato for lancering sluppet ud

LG G5: Officiel dato for lancering sluppet ud

Det er hermed officielt, LG G5, femte generation af flagskibet fra den sydkoreanske mobilproducent får debut den 21. februar. Her er hvad du kan forvente.

Her er LG's G5-invitation
Her er LG's G5-invitation

LG afholder et stort event forud for årets største mobilmesse, MWC. I en invitation til pressen og partnere læger selskabet ikke fingrene imellem: den 21. februar bliver LG G5-dag.

Et gennemgående tema i invitationen er leg og sjov, et hint om at den kommende G5 givetvis vil satse mindre på læder og business-class end hvad forgængeren LG G4 gjorde.

Se også: Se video af LG G5 baseret på lækkede designs

Sådan kan LG G5 muligvis tage sig ud
Sådan kan LG G5 muligvis tage sig ud

En nytænkt telefon

Generelt er det ikke mange oplysninger der er indtil videre er lækket om LG’s kommende stjerne. Generelt peger rygterne på en radikal udvikling af G-serien, som ikke har ændret sig meget mellem G2, G3 og G4 generationerne.

Designet kan derfor byde på særlig nytænkning i form af en aftagelig bund, givetvis til et aftageligt batteri eller andet tilbehør.

I maskinrummet vil G5 styrkes med en Snapdragon 820 processor, hvilket vil flytte G-serien fra subtoppen til det allerøverste performancetrin.

Læs også: LG lancerer to topmodeller i år

Kameraet kommer ligesom i G4 og V10 til at være ekstremt ambitiøst. Her peges der på en ny 20 megapixel sensor med hidtil uset kvalitet.

Hvordan G5 ender med at tage sig bliver der dog først vished om den 21. februar kl 14.00.

Følg med her på Mobilsiden.dk, hvor vi vil komme helt tæt ved MWC-lanceringen.

Se også: LG V10 - denne mobil er stærkere end de andre [TEST]

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies