Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG G6 får et mystisk aflangt QHD+ display

LG G6 får et mystisk aflangt QHD+ display

Sydkoreanske LG vil forsøge sig med et anderledes skærmformat i deres kommende flagskibsmobil.

Displayet i afløseren til LG G5 vil sandsynligvis blive endnu bredere
Displayet i afløseren til LG G5 vil sandsynligvis blive endnu bredere
Foto: Mobilsiden.dk

LG er overbeviste om, at fremtiden ligger hos stadigt mere aflange displays. Skærmudviklingen fra 4:3 til 3:2 og videre til 16:9 format bekræfter da også den tendens i mobilverdenen.

Næste skærmevolution er ifølge det sydkoreanske selskab et 18:9 format, som nu får debut i et nyligt offentliggjort skærmpanel. Det skriver ubergizmo.com.

Displayet byder på 5,7 tommers diagonal og er rigeligt skarpt med sin QHD+ opløsning på 2880 x 1440 pixels. Det svarer til en pixeltæthed på 568 PPI.

Se også:  LG Tone Studio er en højtalerhalskæde - skørt eller genialt?

Kommer sandsynligvis i LG G6

Mobilproducent specificerer ikke hvilken mobil der vil få det særlige display, men bekræfter samtidigt, at den vil være at finde i selskabets næste topmobil, den forventede afløser til LG G5.

Et 5,7 tommer stort display med et 18:9 format vil ende med at måle 129,5 x 64,7mm. De nye dimensioner vil betyde, at displayet vil blive smallere end det eksisterende 5,3” display i LG G5, da det måler 117,3 x 66,0 mm.

Det særlige format vil få G6-skærmen til at give samme bredde og højde som henholdsvis et klassisk 5,15” display og et 5,85” display.

LG’s nye display har indbygget touch-display, hvilket gør skærmens mere integreret. Det vil gøre displayet under en millimeter tykt og reducere de såkaldte ’bezels’ til 0,2 mm på siderne og 0,54mm for oven og neden.

LG G6 forventes at få debut mod slutningen af februar, hvor MWC-mobilmessen i Barcelona åbner dørene.

Se også:  Første billeder og video af LG G6 dukker op

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies