Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG Knock Code - Sådan virker det (Video)

LG Knock Code - Sådan virker det (Video)

Techgiganten LG har fundet en alternative måde at beskytte indholdet på smartphonen. Se funktionen i brug her.

Tendensen hos mobilproducenterne, når det kommer til brugervenlig beskyttelse af indholdet på vores elskede smartphones, har peget i retning af fingeraftrykslæsere. 

LG’s L-serie går ind i tredje generation

Vi har set det på både iPhone 5S, HTC One Max og nu også den netop lancerede flagskibsmobil fra Samsung Galaxy S5, der har fået sensoren indbygget i hjem-knappen på fronten. 

I sidste uge kunne vi på Mobilsiden fortælle, at LG teaser “Knock Code” funktion forud for MWC. Der var her lagt op til en videreudvikling af deres populære Knock-funktion, der let kan vække skærmen på deres serie af produkter. Nu har phoneArena afprøvet den nye låse-funktion på en LG F70, og kan i den forbindelse afsløre, hvad det går ud på. Som det tydeligt fremgår i videoen, så er der altså ikke tale om en funktion, der sikrer samme sikkerheds-niveau, som vi finder på fingeraftryks-teknologierne. 

Der er i bund og grund tale om en almindelig kombination af tryk på skærmen, som jo kan gengives af uvedkommende, hvis mønsteret lures af. Dog er det fede, at mønsteret ser ud til at kunne indtastes et vilkårligt sted på skærmen, hvilket klart bidrager til brugervenligheden efter min mening. 

Hvad tænker i om LG’s bud på brugervenlig beskyttelse af indholdet på deres smartphones? 

Kilde: phoneArena

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas 26-02-2014 13:10:23

Og det ser ud til, at det virker ligeså "fremragende" som på LG G2'eren. Dvs. man skal gøre det 2-3 gange, før den reagerer.

1 0

Om brug af cookies