Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG lancerer Stylus 2 - efterfølgeren til G4 Stylus

LG lancerer Stylus 2 - efterfølgeren til G4 Stylus

Forud for lanceringen af LG G5 afslører LG en ny Stylus 2 med en forbedret stylus og et nyt design til at følge op på sidste års G4 Stylus.

Foto: LG.com

Mens alles øjne er rettet mod blandt andet LGs næste topmodel, G5, som lanceres søndag den 21. februar, er selvsamme producent klar med en lille. ekstra nyhed. Sydkoreanske LG lancerer nemlig den nye smartphone, LG Stylus 2, som er efterfølgeren til LG G4 Stylus fra sidste år.

Der er som det første sket en navneændring i år, hvor det ser ud til, at LG’s stylus-udstyrede smartphones nu sælges adskilt fra G-serien. Det betyder et nyt, frisk design, hvor der ikke er meget, der ligner forgængeren - bortset fra knapperne på bagsiden - mens meget af indmaden er, som det kendes fra G4 Stylus - bare lidt bedre.

Læs også: Nu kommer LGs nye smartphones i K-serien til Europa

Som navnet indikerer er det dog fortsat den tilhørende stylus, der er omdrejningspunktet for produktet. Her er der naturligvis sket forbedringer siden sidste år. Nu er spidsen af den tynde stylus blevet nano-coated, så den bør være endnu bedre i brug end den tidligere spids af gummi.

Sammen med stylussen følger også en række forbedringer i softwaren. Med funktionen Pen Pop ser du straks en popup på skærmen, når du tager stylussen ud af telefonen. Her har du nem adgang til funktionerne Pop Memo og Pop Scanner, og med Pen Keeper får du en påmindelse, hvis stylussen bliver efterladt uden at blive sat i telefonen igen.

Foto: LG.com

Små forbedringer af specifikationerne

Mens der er sket masser af nyt på designfronten og stylussen, kan det samme ikke helt siges om hardwaren, hvor det meste ligner det vante. Skærmen er fortsat på store 5,7” med en HD-opløsning på 720 x 1.280 pixels, lige som processoren på 1,4 GHz (formentligt Snapdragon 410), batteriet på 3.000 mAh og netværksmulighederne (LTE/4G, HSPA+/3G og GSM/2G) er identiske.

Læs også: LG lancerer to topmodeller i år

De små ændringer skal findes i frontkameraet, der nu er skruet op til 8 megapixel fra 5, mens 1 GB RAM er blevet til 1,5 GB. Af lagerplads er der 16 GB frem for de meget skrabede 8 GB i forgængeren. Her kan du fortsat udvide med et microSD-kort.

Kommer med Android 6.0 Marshmallow

Mest overraskende er det måske, at denne mellemklassesmartphone kommer med Android 6.0 Marshmallow – den seneste Android-version fra Google. Der er ellers en klar tendens blandt producenter til at tage sig særdeles god tid om at levere nye smartphones med den seneste Android-version forudinstalleret.

Det betyder, at du får alle nyhederne såsom batterisparefunktionen Doze og det ændrede system i forhold til apps, hvor de nu skal anmode om at få adgang til hver enkelt tilladelse som i iOS. Marshmallow bringer langt flere nyheder med sig, som du kan se her.

Læs også: Android Marshmallow runder lille milepæl

LG har endnu ikke oplyst hverken pris eller tilgængelighed på denne nye Stylus 2, men oplyser, at den vil være at finde ved Mobile World Congress, der løber af stablen fra mandag den 22. februar til og med torsdag den 25. februar.

LG vil med stor sandsynlighed vise telefonen frem den 22. og endda måske mere præcist klokken 09:00 om formiddagen. Datoen og tidspunktet på skærmen fra pressebillederne plejer nemlig ofte at blive brugt som et hint om, hvornår smartphones offentliggøres.

LG Stylus 2: Specifikationer

 • Mål: 155 x 79,6 x 7,4 mm
 • Skærm: 5,7” HD (720 x 1.280 pixels)
 • Processor: 1,2 GHz quad-core
 • Kamera: 13 megapixel bagpå og 8 megapixel foran
 • RAM: 1,5 GB LPDDR3
 • Lagerplads: 16 GB + udvidelse med microSD-kort
 • Batteri: 3.000 mAh (kan udskiftes)
 • Styresystem: Android 6.0 Marshmallow
 • Vægt: 145 gram
 • Netværk: LTE/HSPA+/GSM
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, USB 2.0
 • Farver: Titan, hvid eller brun

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies