Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG lancerer to topmodeller i år

LG lancerer to topmodeller i år

Selvom LG's mobile afdeling kæmper med økonomien, så kommer der stadig to topmodeller på markedet i år.

LG V10 er den bedste LG mobil i lang tid.
LG V10 er den bedste LG mobil i lang tid.

Ligesom så mange andre mobilproducenter, kæmper LG også med økonomien. LG har investeret meget i udvikling og markedsføring, og leverer i dag nogle af de bedste og mest teknisk avancerede mobiler på markedet. De mangler dog bare at sælge telefonerne. 

LG solgte 59.7 millioner mobiler sidste år, hvilket kun er omkring en halv million over salget i 2014. Sammenlignet med 2014 har hele LG virksomheden tjent ca. 50% mindre i 2015. LG er bestemt ikke glade for den udvikling og vil nu prøve noget nyt i mobildivisionen.

Læs også: LG V10 - denne mobil er stærkere end de andre [TEST]


LG vil gøre som Sony og Samsung

Derfor vil de nu prøve at gøre som fx Sony og Samsung gør; der skal to topmodeller på markedet i år samt en række kampklare budget modeller. Samsung har deres Galaxy serie, som normalt lander i april måned, og deres Note serie som bliver præsenteret i efteråret. Sony har i længere tid også kørt med en forårs og en efterårs topmodel, dog med meget få forbedringer i mellem hver af disse.

Den første topmodel - LG G5 - kommer vi til at se på Mobile World Congress til februar. Rygterne siger den kommer i et helt nyt metal kabinet samt et dobbelt kamera på bagsiden.

Hvornår den anden topmodel kommer (efteråret?) og hvordan budget modellerne bliver må vi altså vente med at se.

Læs også: Sony inviterer til event ved Mobile World Congress 2016

Husk at følge Mobilsiden.dk til Mobile World Congress. Det starter den 22. februar og vi kan slet ikke vente med at bringe alle nyhederne til jer.


LG G4 H815 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies