Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   LG teaser “Knock Code” funktion forud for MWC (Video)

LG teaser “Knock Code” funktion forud for MWC (Video)

I techgigantens teaser for den kommende messe, er der tydelig vist, hvordan deres “Knock Code” funktion virker på låseskærmen.

Vi har tidligere fortalt, at LG lever “Knock-feature” som standard fremover. Altså det her med at skærmen vækkes til live, når du tapper 2 gange derpå, ganske som vi i forvejen kender det fra den anmelderroste LG G2. 

LG G Flex anmeldelse: En mobil til entusiasten

Hvis du desuden har fulgt lidt med i LG-nyhederne her fra Mobilsiden.dk, så har du sikkert også allerede hørt, at LG G Pro 2 lanceret med 4K videokamera. I den forbindelse nævnte vi nemlig et spændende tiltag fra koreanske LG. Der er her tale om den nye “Knock Code” funktion, der gør, at du kan låse din mobil op, uden at skærmen er tændt. Funktionen teases i LG’s nye video herover til mandagens arrangement på Mobile World Congress i Barcalona. 

Imens konkurrenterne er fuldt fokuseret på fingeraftryksteknologi, er det også godt at se, at LG arbejder videre på deres egne innovationer. 

Kilde: LG

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-02-2014 13:56:13

Nu ligger den jo netop op til at det er brugerdefinerede mønstre der låser op. Så det er nok WP opløftet i 5 potens ;-)

0 0
Allan Waitforit Pedersen 21-02-2014 12:33:15

vægge skærmen til live ved at trykke 2 gange på skærmen...
det har man jo kunne på WP8 i lang tid nu...

0 0
Simon\n 20-02-2014 15:40:28

Synes det er en super fed reklame. Gid flere reklamer blev lavet som denne uden alt det åndsvage speak. Nej flot reklame som flere godt måtte gøre kunsten efter

0 0
Fauert 20-02-2014 12:58:19

Gode takter til LG-G3 bliver lanceret.... :-)

0 0

Om brug af cookies