Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lumigon er smartphonens svar på B&O

Lumigon er smartphonens svar på B&O

MWC: Lumigon ved godt, at de ikke er Apple og iPhone, men mener godt man kan kalde dem smartphone-verdens svar på B&O.

Lumigon T1 bliver den første dansk-producerede Android-mobil. Indtil videre er salgsstart udskudt med et helt år.
Lumigon T1 bliver den første dansk-producerede Android-mobil. Indtil videre er salgsstart udskudt med et helt år.

Lumigon siger selv, at de skal sælge deres telefon på at være “anderledes”, som deres eget slogan “Be Different” også siger.

Derfor gør Lumigon meget ud af at omtale deres første smartphone T1 som et livsstilsprodukt, blandt andet fordi de har et højt krav til materialevalget.

Foruden at der i Lumigon’s kommende mobil er IcePower forstærkerchip fra B&O, er der også andre punkter, hvor der kan drages sammenligninger mellem Lumigon og og den danske ikonvirksomhed Bang & Olufsen (B&O).

Lumigon fortæller i et interview med Mobisiden.dk, at de ikke er “Apple eller iPhone”, men hellere vil se sig selv, som smartphonens svar på B&O - særligt når der tænkes på det skandinaviske design og brugeroplevelsen.

Desuden fokuseres der fra virksomheden meget på, at levere et produkt der fra begyndelsen “sidder lige i skabet”.

Læs også: 
- Status på MWC - hvad blev der af Lumigon?
- Lumigon T1 yderligere forsinket
Lumigon vil sælge 500.000 eksemplarer det første år

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 17-02-2011 11:37:48

Desuden laver man ikke en "design" telefon med nedsaenket skaerm, faa saa skal man sidder og kradte skidt ud af kanterne hele tiden. Plant med front, basta, the only way to go med touchskaerme. Det maa vaere et basis design princip.

0 0
Hejselbæk 17-02-2011 09:44:13

Fatter ikke at de bliver ved med at få presseomtale.

0 0
16-02-2011 14:46:20

B&O laver allerede en mobiltelefon, formentligt den ultimative prestigemobil(bortset fra diamantbesatte iPhones).

B&O's mobiltelefon har et design som er meget specielt, det har Lumigon ikke. B&O's design gør at den kan være totalt upraktisk, den skal bare kunne bruges til opkald have en kontaktfunktion og så skal den signalere prestige.

Lumigon prøver både at være en iPhone og en B&Omobil, derfor er jeg enig med andre i at den fejler. Hvis man vil have en billig funktionel designmobil så virker Legend og X10 mini/pro som de bedste bud, hvis man vil have en dyr prestigemobil, så køber man en gennemtestet iPhone4. Hvis prestige er vigtigere end funktionalitet så er der B&O's mobil. Jeg er enig med andre i at Lumigon er ved at blive Lumigon(e).

0 0
Pistolprinsen 16-02-2011 11:28:09

Altså overprissatte snob-enheder med forældet og begrænset funktionalitet, med andre producenters indmad, i et tudegrimt design?

Det var ikke en sammenligning, jeg ville påberåde mig!!!

0 0
Alfix 16-02-2011 12:02:44

Funnyyy. :)

0 0
Alfix 16-02-2011 11:18:49

Enhver med forstand paa baade design og teknik har kunnet se fra starten at denne telefon ikke ville kunne klare sig, selv med support fra infernal.

At den er som B&O... tjoh der kan vaere noget om det med den stil som B&O sel har lagt for dagen den seneste tid. En ting har de i allefald tilfaelles: Det appelerer til mennesker der ikke har en sk** forstand paa hvad det er de koeber.

0 0
Casper 16-02-2011 10:04:46

Lumi-GONE har lidt for travlt i medier til at fortælle om hvor fantastisk deres produkt er....
Det er fint med medie omtale, men ikke når et produkt hat været SÅÅ længe undervejs. Det begynder at have modsatte effekt, ikke så meget mere snak det er ikke troværdigt mere.

0 0
16-02-2011 10:44:33

Jeps....herfra :)

0 0
Jesper Søgaard 16-02-2011 09:47:47

Jeg ville ikke vælge at sammenligne et elektronikprodukt med B&O. And here's why.

"B&O sælger forældet teknologi til meget høje priser". Og lige præcis i en smartphone er det ikke skide smart.

Ydermere kan man sige at de prøver at henvende sig til iPhone-brugere fordi det skal være en design-oplevelse. Så Lumigon skal nok spørge sig selvom de tror på at deres målgruppe vil skifte iPhone 4 ud med deres "B&O"-telefon. Jeg tvivler.

Havde Lumigon i stedet fokuseret på at få et produkt på markedet som var tilgængeligt for de fleste så havde de udbredt kendskabet til et ukendt produkt. Og havde de overholdt deres første eller anden release-dato så havde tilliden til firmaet nok også været større.

Jeg ser gerne en dansk producent få succes med en smartphone, men når man er i branchen med verdens hårdeste konkurrence så skal man agere mere professionelt.

0 0
Jesper 16-02-2011 10:04:56

Tjah, du har vel ret! I stedet burde de nok sammenligne sig med iPhony... nå, nej! Det giver jo samme resultat: Æble sælger forældet teknologi til meget højere priser". Så den holder heller ikke!

Dog vil jeg sige til B&Os ros, at de, modsat Æble, faktisk selv har opfundet et par ting eller to gennem tiden...helt af sig selv! Jeg kan f.eks. nævne Moving Coil pickup'en og HX Pro, og så naturligvis ICE processoren, som også bliver benyttet i Lumigon.

Mht. Lumigon, så virker det efterhånden lidt som en "and"! Man snakker og snakker, men der sker ikke noget!

0 0
Phillyboy 16-02-2011 09:39:31

Skulle ledelsen i Lumigon ikke hellere koncentrere sig om at få nogle produkter på markedet i stedet for og ud tale sig om noget som ingen kan forholde sig til, eftersom det hele virker lidt som et luftkastel..

0 0

Om brug af cookies