Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Lumigon håber på hurtige Android opdateringer

Lumigon håber på hurtige Android opdateringer

MWC: Lumigon laver ikke mange tilpasninger af de nye Android-versioner, og håber derfor hurtigt at kunne få de nye opdateringer ud til brugerne.

Opdateringer er blevet noget, som mobilkøberne snakker om, og da danske Lumigon kun laver få tilpasninger på Android, håber de at kunne tilbyde hurtige opdateringer.

Lumigon T1 kommer på markedet med Android 2.3, og da Lumigon ikke laver samme slags tilpasning, som HTC for eksempel gør med HTC Sense, fortæller Lumigon, at de forventer at kunne opdatere hurtigere til kommende Android-versioner end konkurrenterne.

Lumigon fortæller også, at når der kommer opdateringer til deres telefoner vil disse være OTA opdateringer, altså sendt til telefonen Over The Air.

Ved OTA-opdateringer slipper brugerne for at tilslutte til computer eller lignende. Hvilket dermed gør der nemmere for brugeren altid at have den nyeste opdatering.

Læs også:
Status på sidste års MWC - Hvad blev der af Lumigon?
Lumigon T1 yderligere forsinket
Lumigon vil sælge 500.000 eksemplarer det første år

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ronni 17-02-2011 21:07:43

Hvis man tænker over, hvor langt Lumigon er bagefter mastodonter som rent faktisk producerer telefoner, er det egentligt utroligt så mange "artikler", der er om Lumigon her.

Endvidere er de uden kilde, citater eller noget andet form for underbygning af at der rent faktisk er kontakt til det firma.

Man skulle næsten tro mobilsiden selv har interesser i Lumigon. Ja det kan da godt være det ikke er sådan det forholder sig, men det begynder efterhånden at være lidt mærkeligt med så mange artikler om et ikke eksisterende produkt uden nogen som helst form for underbygning af artiklernes indhold. Jeg ved godt Lumigon har været ekstra interessant, da det er dansk ... men alligevel.

Og lige en ting mere, nu jeg alligevel er i gang. Artiklens overskrift lyder som om Lumigon gerne vil have, at Google ofte laver opdateringer til Android, hvorimod det der egentligt menes er, at Lumigon håber på at kunne opdatere deres eget system på forholdsvis kort tid NÅR der kommer nye Android versioner, fordi de ikke laver det store UI henover.

0 0
Jesper Søgaard 18-02-2011 08:40:16

Hold nu op med alle de beskyldninger. Hver dag kommer der et indlæg om at nu er mobilsiden blevet købt af dem og dem til at lave en artikel. Det er klart at en dansk smartphone har stor interesse.

Jeg vil så prøve det, som du ikke formåede, at kommentere på artiklen.

Super at Lumigon gerne vil have nye Android-opdateringer hurtigt ud til brugerne. Det kan dog undre, hvorfor telefonen er så meget forsinket nu når de ikke selv retter synderligt på softwaren. Det må betyde at de har problemer med hardwaren. Jeg foretrækker da også selv at de kommer med et produkt som "sidder lige i skabet", men det må ikke betyde at de forsinker produktet et år fordi de roder med hardwaren. Gad vide hvor mange ændringer de har måttet gøre fordi smartphone-teknologien har overhalet deres udvikling indenom?

0 0
DX 17-02-2011 16:54:14

Jamen det er da fint, men skulle de nu ikke bare koncentrere sig om at få telefonen på gaden, nu har vi hørt om den i over 1 år. Det begynder at ligne 1 AlfaViev

0 0
Purpleboy 17-02-2011 16:43:56

De siger den udkommer i slutningen af andet kvartal. Så håber jeg den kommer med android 2.4 og at de ikk udskyder den mere. og så håber jeg også at de får telefonen til at være helt perfekt og måske sætte dual core ind istedet

0 0
Jesper 17-02-2011 16:35:19

...er det noget af det mere fornuftige, jeg har hørt fra Lumigons side!

OTA opdateringer er helt klart vejen frem, og hvis måden at få hurtigere opdateringer på er, at benytte sig af Googles UI med få tilretninger, så må det være den vej, HW producenterne bør gå.

0 0

Om brug af cookies