Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Microsoft afholdt Media and Analyst day i Barcelona

Microsoft afholdt Media and Analyst day i Barcelona

Microsoft har inviteret til Media and Analyst day ved MWC i Barcelona.

Microsoft har inviteret til pressemøde, Media and Analyst day ved Mobile World Congress i Barcelona. Pressemødet starter i dag kl. 1300, og vil følger eventen.

Vi ved ikke helt, hvad Microsoft har i ærmet ved dagens event, men vi forventer ikke nogen store præsentationer…

Joe Belfiore, der er vice president and manager for Windows Phone Programme and Management, indtog scenen ved dagens event.

Belfiore fortalte om Microsoft planer, der såkaldte roadmap for sammensmeltningen af apps til Windows og Windows Phone.

Desuden fik vi oplyst at Micosoft vil benytte sig af spil der kan gemmes i skyen, og dermed spilles på Windows Phone, gemmes på OneDrive, og spilles videre på PC eller Xbox.

Til Windows kommer der en opdatering i løbet af foråret, hvor interfacet er ændret en smule, så ”Turn off” og indstillinger kommer på startskærmen, det bliver nemmere at multitaske, og musens inerface bliver lidt anderledes.

Opdateringen hedder ind til videre Windows 8.1 Update.

Omkring Windows Phone fortalte Belfiore, at der nu er downloadet mere end 4 milliarder apps fra Windows Phone Store, og at der nu er over 245.000 apps tilgængelige i Store.

En lille og efterspurgt nyhed blev det også til, da det kom frem at Facebook Messenger er på vej til Windows Phone.

Hardwarekrav til Windows Phone ændres, så SD-kort understøttes bedre og apps kan installeres på SD-kort. Desuden ændres specifikationerne, så det ikke længere bliver et krav med tre knapper på fronten, men i stedet understøtter softkey, altså knapper på skærmen.

Windows Phone kommer til at understøtte dual-sim.

Ved dagens pressemøde præsenterede Microsoft også en række samarbejdspartnere, der relatere sig til Windows Phone. Blandt partnerne er blandt andet: HTC, Huawei, lenovo, LG, Nokia, ZTE og Samsung.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies