Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Microsoft: Facebook Messenger snart klar til Windows Phone

Microsoft: Facebook Messenger snart klar til Windows Phone

Facebook Messenger der, ifølge Microsoft selv, er en af de mest eftertragtede apps af brugerne, er nu snart klar.

Kilde: The Verge
Kilde: The Verge

Android og iOS-mobilerne har længe haft glæde af Facebooks seperate Messenger-app, der klarer beskederne fra den sociale tjeneste så let som en leg. 

Indtil videre har Windows Phone-brugerne været udelukket selvskabet, men det er dog snart forbi. Microsoft afholder Media and analyst day kl. 13.00 i Barcalona, og her har Joe Belfiore, der er vice president and manager for Windows Phone Programme and Management nemlig afsløret, at app’en snart er klar til brugerne.

Facebook køber WhatsApp for svimlende beløb

"Vi har arbejdet med Facebook og afprøvet deres gennemførelse i et stykke tid," sagde Belfiore. "Det ser godt ud, og vi har det snart klar til vores kunder.”

App’en fra Facebook vil derfor kunne bidrage til platformens app-bibliotek, der har overgået 245.000 titler. Og med med mere end 4 millarder downloads er Windows Phone platformen godt på vej efter regenterne Android og iOS. 

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Allan Waitforit Pedersen 23-02-2014 15:20:25

jamen hvad er forskellen så med den indbyggede der er der nu under "beskeder" hvor Facebook Chat virker?

1 0
Tommy Lindegaard 23-02-2014 22:57:49

Ja, man kan argumenterer for at den er lidt overflødig på WP, men jeg tror det er lidt en "signatur-app" som bare skal være der. Især nu hvor Facebook har købt WhatsApp - hvem ved hvad der vil ske i fremtiden ;) Det kan jo tænkes at Facebook Messenger låner lidt fra WhatsApp og dermed håber på markedsandele i udviklingslandene/BRICS.

0 0
David 23-02-2014 21:12:10

Det finder vi ud af, lad os nu se hvad der er bedst. Umiddelbart har det indbyggede system i hvert fald den ulempe at man ikke kan se det man selv har skrevet, hvis man har skrevet noget af samtalen i facebook appen.

1 0
Bo 23-02-2014 16:31:30

Ret godt spørgsmål. Hvorfor skulle man installere en app til at klare det som er indbygget i OS'et?

1 0

Om brug af cookies