Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL: Knaldtilbud fra Microsoft [WEB-TV]

Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL: Knaldtilbud fra Microsoft [WEB-TV]

Med mandagslanceringen af Microsofts nye små kan du købe Office 365 og få Lumia 640 til halv pris - eller er det omvendt?

Til at kickstarte den årlige Mobile World Congress, lancerede Microsoft en pengepungsvenlig plastikduo. Microsoft Lumia 640 og Lumia 640 XL er født.

Microsoft agtede ikke at vælte publikum med tungt-armerede flagskibe, men satsede i stedet på at forføre de forventningsfulde tilskuere med et farverigt low-end brødrepar.

De to letvægtere er dog ikke nemme at skubbe til. Med en solid konstruktion i plast, en flot skærm, og mest af alt en ydmyg pris, er det to attraktive smartphones til folk der ønsker 5 eller 5.7” tommer at fingreboltre sig på.

Rundhåndede Microsoft

Faktisk er prisen så ydmyg, at et årligt abonnement til Office 365 Personal til 660,- kroner alene, vil synes urimeligt over for Lumia 640 der ligger og venter.

Læs også: Microsoft Lumia 640 og 640 XL præsenteret

Du kan få Windows Phone 8.1-oplevelsen i Lumia 640 for 1299,- kroner - hvor et års adgang til Office 365 gavmildt skænkes til dig ved købet. Ved køb af denne lommekompagnon, sikres man altså solid produktivitet på alle sine enheder.

Ligeså fortjener den medfølgende sky-ven et opmærksomhedsblik. Microsoft lader dig nemlig udnytte hele 1 TB af deres opbevaringsplads i Onedrive cloud-tjenesten, om hjertet begærer at opbevare musik, billeder eller dokumenter.

Er du mere nysgerrig efter denne nye duo, kan du læse mere om Lumia 640 her og Lumia 640 XL her.    


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies