Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Microsoft: Nyt om Windows Phone ved MWC

Microsoft: Nyt om Windows Phone ved MWC

Microsoft tyvstartede MWC i Barcelona, med en event søndag, hvor der var nyt om Windows og Windows Phone.

Microsoft afholdt pressemøde i Barcelona søndag kl. 1300, forud for Mobile World Congress, der officielt starter mandag den 24. februar.

Her fortalte Joe Belfiore fra Microsoft om flere Windows nyheder, og kom også med flere interessante ting omkring Windows Phone.

Som det næsten er blevet tradition, kom der først en række statistiske oplysninger, og herunder kunne Belfiore fortælle, at der fra Windows Phone Store er blevet hentet mere end fire milliarder apps, og at der er 245.000 tilgængelige apps i deres Store.

En lille app-nyhed kunne det også blive til. Fra scenen blev det annonceret, at Facebook Messenger kommer til Windows Phone i løbet af nogle uger.

Kravene til den hardware der kører Windows Phone er desuden blevet ændret, at SD-kort understøttes bedre og apps kan installeres på SD-kort.

Desuden ændres specifikationerne, så det ikke længere bliver et krav med tre knapper på fronten, men i stedet understøtter softkey, altså knapper på skærmen.

En stor nyhed for mange businessfolk er at Windows Phone kommer til at understøtte dual-sim.

Der blev også præsenteret en lang række samarbejdspartnere på dagens pressemøde, herunder HTC, Huawei, lenovo, Nokia, ZTE og Samsung.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies