Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: 4 yderligere Samsung-modeller

MWC: 4 yderligere Samsung-modeller

Tanken bag lanceringen af de mange nye modeller fra Samsung er, at der skal være valgfrihed for forbrugerne, så mobilerne passer bedre til de enkelte individer.

Den første i rækken er slideren Samsung L770, som kommer i forskellige nuancer, såsom blank og matsort, men også sølvnuancer. Den er udstyret med 3G og har desuden HSDPA med hastigheder op til 3,6 MBPS. Derudover har den et kamera på 2 megapixels og en RDS-radio.

Hvad angår browseren, er dette en html, og L770 kan desuden også blogge. Der er mulighed for at udvide hukommelsen. Modellen har desuden Bluetooth 2.0 og USB 2.0. L770 forventes at lande på det danske marked i juli måned.


Næste i rækken er J700, som ligeledes er en slider, der dog kommer til at ligge i den billigere ende prismæssigt. Skærmen er på 2 tommer, og desuden har denne også et kamera, dog på blot 1,3 megapixel. Oveni dette har den FM-radio samt GPRS og EDGE. Ligesom L770 har J700 også en HTML-browser. Samsung forventer, at J700 allerede lander på markedet i april måned.


De sidste to i rækken er U600 EVO og U700 EVO, som er opgraderinger i forhold til deres forgængere. Det nye ved disse modeller er, at de nu bliver udstyret med touch-vibration. Desuden bliver U600 Evo nu også tilgængelig i farverne violet, sort og guld. For U700 Evo gælder det, at denne nu også lanceres i en sort version. Begge modeller forventes at lande på markedet i løbet af næste måned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 06-04-2008 21:23:16

Er der nogle der ved hvor disse 2 mobiler kan købes og til hvor meget?

Jeg kan simpelt hen ikke finde dem i DK, og skulle de ikke havde været kommet på markedet i marts måned?

0 0

Om brug af cookies