Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Alt om det nye og fede - sådan følger du med (blogindlæg)

MWC: Alt om det nye og fede - sådan følger du med (blogindlæg)

Hold på mobil og laptop. Næste uge bliver HELT vantittig.

Vi nærmer os årets store begivenhed, både for os Mobilsiden.dk, og for rigtigt mange af jer der læser med hver dag.

Mobile World Congress (MWC) er i 2009 navnet på verdens største teknologi-messe med fokus på mobilindustrien. Tidligere var eventen kendt som 3GSM. Alt udspiller sig i Barcelona fra mandag hvor alle der er noget ved musikken flyves ind fra hele verden.

Det er her mobilproducenterne og teleselskaberne bliver enige om hvad forbrugerne skal have i hånden i løbet af det næste års tid.

Største dækning nogensinde

På Mobilsiden.dk som er Danmarks største dedikerede mobilunivers, sætter vi alle sejl til, og stiller med den største dækningen nogensinde.

Redaktionen er fuldt bemandet (næsten) i døgndrift og naturligvis er vi også klar direkte fra Barcelona. Der vil blive produceret videoindslag og opdateret på vores blog så snart tingene sker. Oven i dette kommer en enorm bunke artikler med produktnyheder, trends og det nyeste nye.

Følger du med på Mobilsiden.dk bliver det næsten som at være der selv.

Husk dette

Allerede nu kan du tilføje denne adresse (http://www.mobilsiden.dk/index.php?page=34  ) til dine foretrukne. Her opdateres alle historier som har med Mobile World Congress at gøre.

På bloggen http://blog.mobilsiden.dk vil du finde små korte blog-indlæg direkte fra Barcelona. Desuden kan du også læse det hele på vores mobile website. Besøg blot mobilsiden.dk fra mobilen.

Dækningen starter søndag den 15. januar kl. 16.00.

Vær på forkant

Vil du allerede nu vide, hvad der måske dukker op til Mobile World Congress, kan du følge med i nedenstående artikler frem til messen.

 - "Op til MWC: Nokia og Sony Ericsson"

 - "Op til MWC: Samsung og Apple"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lasse 12-02-2009 01:28:12

Kan ikke vente til at læse om alle de nye trends og ideer producenterne kommer med.

Håber tilgengæld i kommer med en artikkel om Modu i år, eftersom de har offentliggjort at de udgiver deres mobil, plus fire jackets, i andet kvartal.

Men ellers bliver det rigtig spændende at se de nye ting, og forhådentlig kommer de fleste til Danmark engang.

0 0

Om brug af cookies