Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: De ti vigtigste artikler fra Barcelona

MWC: De ti vigtigste artikler fra Barcelona

Blev det lidt for svært at følge med i Mobile World Congress sidste uge? Her er de ti vigtigste artikler/produktpræsentationer derfra.

Med Mobilsiden.dks hidtidig største dækning af Mobile World Congress, kunne det til tider være svært, at følge med i alle producenternes produktpræsentationer. Her har vi samlet ti af de vigtigste artikler fra sidste uge.

MWC: Nokia N86 - med otte megapixels: I første omgang af Nokias presseevent, var der ikke nogen store nyheder, men tirsdag morgen bød pludselig på en overraskelse. Endelig fik Nokia hevet otte megapixels ud af hatten.

MWC: Nokia E75 - med fuldt QWERTY-tastatur: Dagen forinden N86, havde Nokia præsenteret E75. Ingen verdensnyhed, men bestemt en interessant business-mobil.

MWC: HTC Touch Diamond2 - forbedret Diamond: HTC nyder fortsat succes med deres Touch-serie, men MWC bød ikke på nogen store nyheder. Tilgengæld blev Touch Diamond opdateret godt og grundigt.

MWC: HTC Touch Pro2 - til "business professionals": Samme behandling har Touch Pro fået, og selvom der ikke er dukket noget Android op, virker Pro2 nu stadig ret spændende.

MWC: Samsung Omnia HD og S8300 Ultra Touch: Allerede inden MWC stod det klart, hvad Samsung ville præsentere. Men det ændrer ikke på, at Omnia HD er Samsungs største nyhed. Ultra Touch virker heller ikke værst.

MWC: Samsung M7600 BeatDJ - imponerende lyd: Det samme gælder musikmobilen M7600 BeatDJ, som blandt andet bærer frugt af samarbejdet med B&O. Vi glæder os til at teste lydkvaliteten.

MWC: Sony Ericsson W995 - multimediemonsteret: Sony Ericsson har tilgengæld været ude med den helt store klinge. W995 er multimediemonsteret over dem alle, men kameraet overrumbles af en anden Sony Ericsson-præsentation.

MWC: Sony Ericsson Idou - 12,1 megapixels i år: Idou er godt nok ikke helt klar, men det er stadig positivt, at Sony Ericsson har 12 megapixels klar i 2009. Og så ser resten af Idou heller ikke dårlig ud.

MWC: LG GD900 - unikt design senere i år: Funktionerne er ikke i fokus med GD900, men det er designet til gengæld. Et unikt gennemsigtig tastatur skal nok vække opmærksomhed.

MWC: LG Crystal kommer til Danmark: Og heldigvis vil GD900 også komme til Danmark, det bliver bare under navnet Crystal. Vi glæder os til at stifte bekendskab med den unikke designtelefon.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies