Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Global Mobile Awards 2008

MWC: Global Mobile Awards 2008

Sony Ericsson W910 løb af med sejren som den bedste telefon. Dog måtte den dele pladsen med en anden. Læs om det årlige mobil award show.

Traditionen tro blev der på Mobile World Congress uddelt nogle priser, for blandt andet årets bedste mobile håndset, bedste musik service og så videre.
Denne prisuddeling fandt sted i går aftes, og vi bringer nu en oversigt over de mest interessante kategorier.

Bedste mobile håndsæt eller enhed

Denne kategori endte med at have to vindere, dommerne kunne åbenbart ikke skille den ene af enhederne ud, ser man på deres kommentarer, lader det til at de mener at enhederne er revolutionerende på hver sit område.


En af vinderne var Sony Ericsson W910i (testet af Mobilsiden.dk her.
Ifølge dommerne er W910 en super all-round telefon. Et betagende design, som har fanget forbrugere over hele verden i 2007.


Den anden vinder i samme kategori var 3 Skypephone fra 3 UK. Dommernes kommentarer var "Skypephone er et innovativt partnerskab imellem Hutchison 3 og Skype. I tillæg til den fremtrædene Skype service, tilbyder telefonen ekstremt god værdi for pengene, med et bredt spektre af features, som ikke tidligere er set i et produkt til en sådan pris"

Bedste mobile musik service

I denne kategori rendte Omnifone med sejren med deres abonnements baserede musik service MusicStation. Dommerne fortalte "En fælles musik station for næsten alle musik-telefoner på markedet. Himlen for den mobile musik elsker."

Så mangler vi bare at se et samarbejde imellem en eller flere danske operatører og Omnifone så vi også kan få glæde af tjenesten.

Bedste mobile virksomheds produkt eller service

Windows Mobile 6 blev vinderen i denne kategori. Ifølge dommerne fordi WM6 er "en ledende platform for virksomheder, på grund af den nemme integration til Microsoft Excgange infrastruktur.


Dette var blot tre af de i alt seksten kategorier. Du kan læse mere på den officielle Global Mobile Awards side her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies