Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: HTC Touch Diamond2 - forbedret Diamond

MWC: HTC Touch Diamond2 - forbedret Diamond

Ny Diamond til brugeren som ønsker funktioner uden at gå på kompromis med design.

Touch Diamond2 er efterfølgeren til HTC Touch Diamond. Et klagepunkt som er, og har været meget oppe i tiden angående forgængeren, er batteritiden.

Det lader til at HTC har taget kritikken til sig, og lover nu at batteritiden er blevet forøget med 50 procent. En glædelig nyhed til alle som ellers har nydt deres Diamond.

Designet er nogenlunde bibeholdt som vi kender det, men skærmen har fået en dejlig overhaling. En 3,2 tommer widescreen skærm med VGA-opløsning pryder nu fronten af telefonen. Desværre er enheden blevet en lille smule tykkere, og måler nu 13,7 millimeter i dybden, hvilket er et par millimeter mere end tidligere.

Diamond2 deler en del af de samme software-ændringer fra HTC Touch Pro2, blandt andet det nye og forbedrede integration af TouchFLO 3D, den udvidede kontakt historik og HTC Push-teknologien, som gør det hurtigere at surfe på internettet via mobilen.

Enheden er desuden udstyret med et kamera på fem megapixels og indeholder endvidere autofokus. Hukommelsen kan udvides efter behov.

Telefonen henvender sig, ifølge HTC, til den brede skare af forbrugere som ønsker profesionelle fordele uden at skulle gå på kompromis med størrelse, udseende eller funktionalitet.

HTC Touch Diamond2 skulle være på markedet tidligt i andet kvartal 2009.

Specifikationer

Størrelse: 107,9 x 53,1 x 13,7 mm.
Vægt: 117,5 gram
Skærm: 3,2", 65.000 farver, 480x800 pixels
Kamera: 5 megapixels, autofokus, video
Hukommelse: 288mb RAM, 512mb ROM, microSD
Forbindelser: WLAN, Bluetooth, miniUSB, GPS
Netværk: GSM, GPRS, EDGE, 3G, Turbo 3G
Standbytid: Op til 500 timer
Taletid: Op til 5 timer


HTC Touch Diamond2 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies