Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Intet samarbejde mellem Nokia og Microsoft

MWC: Intet samarbejde mellem Nokia og Microsoft

Op til Mobile World Congress, har rygterne svirret om et opkommende samarbejde mellem Nokia og Microsoft. At det skulle være tilfældet, ser dog ud til, at være forkert.

Olli-Pekka siger nej tak til Windows Mobile.
Olli-Pekka siger nej tak til Windows Mobile.

 - ”Nokia kigger altid efter nye samarbejdspartnere”, sådan lyder svaret næsten altid, når der skal kommenteres på rygter omkring samarbejder mellem producenter og selskaber. Og Nokia-bossen Olli-Pekka Kallasvuo brugte da også denne sætning mange gange under dagens pressemøde i Barcelona.

Men da spørgerunden begyndte, og det uundgåelig spørgsmål omkring de omtalte rygter kom frem, var svaret overraskende tydeligt. Nokia har ingen planer om et samarbejde med Microsoft, og de arbejder heller ikke på det. Altså en klar nedskydning af de tidligere rygter.

Til gengæld lød Olli-Pekka og hans medsvorne Niklas Savander, Executive Vice President, Services and Software, meget optimistiske omkring det kommende Series60 Touch, som for første gang forener verdens mest populære mobile styresystem Series60 med muligheden for trykfølsom skærm.

Så ingen Nokia med Windows Mobile denne gang, men altså et glimrende alternativ med planlagt lancering i andet kvartal i år.

Læs mere om rygtet her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies