Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: LG GM730 - Chat på farten

MWC: LG GM730 - Chat på farten

LG GM730 er en ny touch-mobil, der automatisk lokaliserer dig selv og dine venner via GPS. Du skal kunne chatte på farten, lyder udmeldingen.

LG har i forbindelse med Mobile World Congress afsløret en ny touchscreen-mobil, kaldet GM730.

Telefonen er udstyret med A-GPS, som blandt andet kan bruges til at lokalisere brugeren selv såvel som vennerne, en gruppe fra et socialt netværk eller andre digitale relationer. Ud fra denne funktion skal det ifølge LG være nemt, at tage kontakt til vennerne ved hjælp af chat, e-mail eller sms.

Fronten på LG GM730 prydes af en 3" touchscreen, og kameraet har fem megapixels. Derudover er der blevet plads til funktioner som Wi-Fi og Bluetooth 2.1.

GM730 kører LG's nye brugerflade, S-Class, som ifølge selskabet selv er udviklet med fokus på intuitet, hurtighed og brugervenlighed. Systemet er baseret på Windows Mobile 6.1 Professional, og brugeren har mulighed for at læse Word-, Excel-, Powerpoint og PDF-filer.

Telefonen vil kunne opgraderes til det nyligt præsenterede Windows Mobile 6.5.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeppe 26-01-2010 22:02:08

Jeg sys lg GM730 virker som en fed mobil, men jeg kan ikke helt fidne ud af hvor gammel den er? jeg har søgt meget på nettet men der er næsten ikke noget om den på de danske sider. Er telefonen udkommet i Danmark eller hvor bliver den af? :)

0 0

Om brug af cookies