Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: LG Watchphone - endelig noget konkret

MWC: LG Watchphone - endelig noget konkret

Et kombineret armbåndsur og mobiltelefon ser nu ud til at være en realitet, og ifølge LG skulle Watchphone være tæt på.

LGs Watchphone leder tankerne hen på spionfilm, hvor hovedpersonen render rundt med et armbåndsur som praktisk talt kan alt ud over at lave kaffe. Dette scenario er ganske tæt på at blive en realitet med LG's nye kombinerede armbåndsur og telefon.

Det kan ikke lave kaffe, og mangler sikkert også nogle andre features i forhold til filmene, men ikke desto mindre er det banebrydende teknologi, vi er vidner til. Telefon i armbåndsuret har været oppe og vende før, men aldrig har det været så tæt på markedet, som det er nu.

LG fortæller selv i deres pressemeddelelse, at en af de mere attraktive fordele ved enheden, er at den rent faktisk kommer på markedet.

LG Watchphone har et fuldt trykfølsomt display på 1,43 tommer og som den første armbåndstelefon i verden, understøtter den Turbo 3G.

Intet kompromis med design

Som aldrig før går vi forbrugere op i design og udseende på vores elektronik produkter. LG har accepteret det faktum, og har derfor forsøgt at gøre Watchphone attraktiv og køn at se på.

Der er blevet brugt materialer og stilelementer fundet hos ure fra forskellige topproducenter, LG mener derfor at forbrugerne altid vil være komfortable ved at have Watchphone rundt om håndleddet.

Enheden er 13,9 millimeter tyk, idet jeg aldrig går med ur, må jeg indrømme at jeg har svært ved at forholde mig til om det er meget eller lidt at rende rundt med, under alle omstændigheder vil jeg se frem til at prøve enheden.

Standardfunktioner inkluderet

Man kunne frygte at Watchphones funktioner blev skåret helt ind til benet for at bibeholde en overskuelig størrelse, men faktisk lader det til at der er blevet plads til de mest gængse features. Bluetooth  og stemmegenkendelse gør det nemt at foretage opkald og finde kontakter på den lille telefon.

Man kan selvfølgelig også sende og modtage tekst beskeder på enheden, som også indeholder en mp3-afspiller. Med en intern hukommelse på 2 GB burde der være plads til et par sange. Det lader dog ikke til at hukommelsen kan udvides.

LG Watchphone bliver tilgængelig i slutningen af året, ifølge pressemeddelelsen bliver operatøren Orange de første som fører enheden. Det er derfor en smule usikkert, hvornår den forventes på det danske marked.

Specifikationer

Størrelse: 61 x 39 x 13.9 mm
Vægt: -
Skærm: 1,43 tommer, 128x160 pixels, touchscreen
Kamera: VGA
Hukommelse: 2 GB intern
Forbindelser: Bluetooth
Netværk: GSM, 3G, Turbo 3G
Standbytid: -
Taletid: -

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies