Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Mobilsiden.dk har prøvet..

MWC: Mobilsiden.dk har prøvet..

Videoer af Nokias helt nye flagskib N96 samt en masse andre lækre modeller – direkte fra Mobile World Congress i Barcelona.

Mobilsiden.dk er repræsenteret ved Mobile World Congress i Barcelona, derfor kan vi bringe nogle små film klip af nogle af de mere interessante modeller.
I vores blog er disse videoer repræsenteret, men følgende er en samling af de videoer som er optaget for overskuelighedens skyld.

Listen opdateres i takt med at vi får uploadet video klippende.

Google Android

Det er vigtigt at forstå, at der IKKE er tale om en "Google Phone" - men om et åbent styresystem, installeret på en testenhed til fremvisningsbrug.

Indlæg kan ses her

Nokia N96
Nokia N96

Nokia N96

Nokia N96 er ny topmodel. Her er par videoer som viser lidt af hvad den kan. Bemærk lyden er lidt dårlig, pga. meget baggrundsstøj fra messen.


Video klip kan ses her

Motorola E8

Motorola ROKR E8 er en ny dedikeret musikmobil til unge. Det trendye navigationshjul sørger for hurtig og smart afspilning af den nyeste musik, som kan hentes direkte på mobilen. Ingen 3G i denne omgang, men Mobilsiden.dk gætter på, at det nok skal komme inden lanceringen i Danmark.

Video klip kan ses her

Nokia N78
Nokia N78

Nokia N78

Efterfølgeren til Nokia N73 (der blev en kæmpesucces i Danmark) hedder N78. Modellen har blandt andet spændende design, gps, geotagging (position på billeder) og meget andet. Den kommer i handlen andet kvartal 2008.

Video klip kan ses her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies