Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Nokia med fire nye modeller

MWC: Nokia med fire nye modeller

Geo-tagging lader til at være et nøgleord i Nokias nye lancering. Med understøttelse af a-gps glemmer du aldrig hvor du har taget dine billeder. Desuden ser vi en model med indbygget FM-transmitter.

Så blev det tid til Nokias pressemøde. Lanceringen var ikke helt lige så omfattende, som Sony Ericssons var i går, men den byder alligevel på et par spændende enheder.

Nokia N96
Nokia N96

N96 - som forventet

Tidligere har vi allerede bragt informationer om Nokia N96. Specifikationerne blev ved et uheld lækket for noget tid siden, dog er det nu ganske officielt. Dejlig stor 2,8" skærm, 16 GB intern hukommelse, 5 megapixel kamera. På udvalgte markeder vil N96 også have indbygget DVB-H modtager

Læs mere her

Nokia N78
Nokia N78

N78 - design perle

N78 lader til at være en lille design perle i enden af en lang række N-modeller. Den står dog ikke på den lade side med hensyn til funktioner, den indbyggede a-gps funktion giver brugeren mulighed for at benytte geo tagging og med FM transmitteren kan du dele din musik via en ganske almindelig radio.

Læs mere her

Nokia 6210 navigator
Nokia 6210 navigator

6210 - Ny navigator

Efterfølgeren til sidste års model Nokia 6110 Navigator, er nu på banen. Den byder på 3.2 megapixel kamera, HSDPA og understøttelse af a-gps således at den skulle være i stand til at fange gps signal på ganske kort tid.
Endvidere er der blevet plads til et kamera på 3.2 megapixel og en FM radio.

læs mere her

Nokia 6220
Nokia 6220

6220 Classic - candybar med 5 megapixel

Classic hentyder bestemt ikke til at funktionerne skulle være klassiske, det er en middelmådig model, med klassisk candybar design.
Med 6220 Classic kombineres et 5 megapixel kamera med a-gps understøttelse. Igen er der mulighed for at geo-tagge sine billeder.

Læs mere her

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies