Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Opsamling af LG's pressemøde

MWC: Opsamling af LG's pressemøde

LG har præsenteret seksten nye mobiltelefoner – deriblandt en såkaldt Watch Phone, der sammenkæder armbåndsur og mobil i én og samme enhed. Og så var der LG’s nye 3D-brugerflade.

Koreanske LG stod i går for den foreløbig største produktpræsentation på Mobile World Congress i Barcelona. Allerede i sidste uge kunne Mobilsiden.dk berette nærmere om topmodellen Arena KM900, som blot var én ud af de i alt seksten mobiler, LG kunne præsentere.

Fokus på tre telefoner: Arena KM900, GM730 og GD900

Arena KM900 er LG's nye topmodel, der bliver lanceret som en multimedie-telefon. Fra den 3" store touch screen kan man eksempelvis åbne musikafspilleren, der giver forbedret lydkvalitet via Dolby Mobile Sound, eller tage et billede med det indbyggede fem megapixels-kamera med autofokus. Derudover er der funktioner som Wi-Fi, A-GPS, Turbo 3G, Bluetooth og DivX/Xvid Video Playback at lege med.

Du kan læse mere om Arena her:
 - "Ny LG-topmodel med iPhone-inspireret brugerflade"
 - "Første indtryk: LG Arena og S-Class"

LG GM730 er ikke så lækker som Arena-modellen, men den har ligeledes en 3" stor touch screen, et fem megapixels-kamera, A-GPS, Wi-Fi og Bluetooth. LG markedsfører GM730 som en mobil, der skal gøre det både sjovt og nemt at komme i kontakt med dine venner og sociale netværk.

Du kan læse mere om GM730 her:
 - "MWC: LG GM730 - Chat på farten"

LG GD900 skiller sig ud ved at være den første telefon i verden, der har et gennemsigtigt tastatur. Mobilsiden.dk bringer senere en artikel, der sætter fokus på GD900-modellens funktioner og nyskabende design.

 

Software: S-Class User Interface

LG har ligeledes præsenteret en ny 3D mobil-brugerflade, kaldet S-Class. Den er bygget op omkring et terning-lignende layout, der giver brugerne fire skriveborde/hjemmeskærme at vælge imellem.

Brugerfladen er touch-baseret, så man kan skifte mellem de forskellige skriveborde ved at glide en finger hen over fronten, hvorefter terningen drejer i den ønskede retning. Forskellige funktioner og applikationer kan vælges direkte fra skrivebordet med et enkelt touch.

LG's mål har været at skabe en ny brugerflade, der giver glidende 3D-animation, hurtig adgang til de mest brugte features samt lettere adgang til information om og konfiguration af kontakter, billeder og andre filer og programmer.

Watchphone og diverse andre

Præcis som sidste år, kunne LG også fremvise deres helt egen Watchphone - en kombination af et armbåndsur og en telefon. I år er vi dog meget tættere på noget konkret, og det ser ud til at mobilen kunne være på vej i handlen snarest.

Du kan læse mere om Watchphone her:
 - "MWC: LG Watchphone - endelig noget konkret"

Som nævnt kom LG også med en række andre telefoner. Det var en blanding af allerede præsenterede telefoner, samt nogle nye i den lave prisklasse.

Du kan læse mere om de forskellige telefoner:
 - "LG's officielle MWC-website"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies