Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Opsamling af Nokias pressemøde

MWC: Opsamling af Nokias pressemøde

Pressemødet var præget af E55 og E75, mens Ovi Store også fik en del opmærksomhed. Senere kom 6710 Navigator og 6720 Classic.

Nokia skød mandagen i gang på Mobile World Congress med et pressemøde, hvor fire nye telefoner og den såkaldte Ovi Store blev præsenteret.

Fire nye telefoner: E75, E55, 6710 Navigator og 6720 Classic

Pressemødet kastede størst fokus på de to nye modeller E75 og E55.

Nokia E75 skulle efter sigende være mobilgigantens bedste mail-enhed nogensinde. Den har et fuldt QWERTY-keyboard, der kan slides ud, og den understøtter ydermere Nokia Messaging. En helt ny service fra Nokia, der giver muligheder for privat e-mail og instant messaging på Nokias enheder (adgang til email via Yahoo! Mail og Yahoo Messenger, Windows live Hotmail, Gmail, Google Talk og AOL Mails). I tillæg kan E75 prale af turbo 3G, trådløst netværk, 2,4" farveskærm, et 3,2 megapixels kamera og indbygget A-GPS

Du kan læse mere om E75 her:
 - "MWC: Nokia E75 - med fuldt QWERTY-tastatur"

Nokia E55 er en business-telefon, der tiltrækker opmærksomhed i form af sit batteri. Således skulle E55 have op til en hel måneds standby-tid. Det slanke design med en tykkelse på 9,9 millimeter bliver fulgt op af et QWERTY-tastatur, en 2,4" farveskærm, A-GPS og N-Gage.

Du kan læse mere om E55 her:
 - "MWC: Nokia E55 - tynd business"

Nokia præsenterede også en telefon, hvor man i høj grad har lagt vægt på navigationsdelen, nemlig 6710 Navigator. GPS-senderen og Nokia Maps er blevet opdateret med f.eks. 3D-landmærker for over 200 byer, vejrtjeneste, samt trafik- og sikkerhedsadvarsler. 6710 Navigator skulle også have indbygget kompas og et fem-megapixels kamera med dual LED-blitz.

Du kan læse mere om 6710 Navigator her:
 - "MWC: Nokia 6710 Navigator - mere navigation"

Nokia 6720 Classic var den telefon, der gjorde mindst væsen af sig. Den indeholder blandt andet A-GPS og et fem-megapixels kamera med Carl Zeiss-optik. 6720 Classic har et let kurvet design med en glat overflade, der efter sigende skulle gøre, at den ligger godt i hånden.

Du kan læse mere om 6720 Classic her:
 - "MWC: Nokia 6720 Classic - GPS til alle"

Software: Ny applikationsbutik

Nokia præsenterede ligeledes sin egen indholds- og applikationsbutik, kaldet Ovi Store. N97 bliver den første model, der får Ovi Store præ-installeret, men ifølge Nokia vil størstedelen af de eksisterende S40- og S60-kunder have mulighed for at downloade servicen, når den får premiere til maj.

Du kan læse mere om Ovi Store her:
 - "MWC: Nokia klar med Ovi Store"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jon Hedemann 16-02-2009 14:54:35

E55 har kun halvt QWERTY-tastatur med SureType.

0 0

Om brug af cookies