Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Samsung F480 - Stor trykfølsom skærm

MWC: Samsung F480 - Stor trykfølsom skærm

F480 er basalt set en stor trykfølsom skærm omkranset af en ramme i sort og metal. Og så er der endda blevet plads til et 5 megapixel kamera.

Samsung F480 er en lille enhed med stor skærm
Samsung F480 er en lille enhed med stor skærm

Samsung F480 er en lille mobil, men med en meget stor skærm. Trenden med helt at fjerne tastaturet for, at give plads til en stor trykfølsom skærm, fortsætter nu i F480.

 

Den lille stilrene telefon, kommer i sort og metal, også denne enhed er udstyret med touch vibrationer – når en bruger trykker på skærmen, kvitterer enheden med en vibration, som angiver at handlingen er accepteret.

 

Ud over den 2,8” store trykfølsomme skærm, er der også blevet plads til HSDPA (7,2 Mbps), 5 megapixel kamera samt en foto lampe.

Endvidere er der plads til hukommelseskort, så man ikke er begrænset til den interne hukommelse. Endnu vides det ikke hvor stor denne er.

 

F480 ser utrolig lækker og stilren ud, jeg glæder mig til at klarlægge hvad denne telefon kommer til at koste. Alt afhængig af prisen vil den nok vække interessen hos mange, som har haft kig på Armani eller Prada telefonerne, men som er blevet afskrækket af prisen.

Samsung F480 lanceres i Norden til august, prisen er endnu ukendt.

Specifikationer

- GSM / HSDPA (7,2 Mbps) / EDGE
- 5.0 MP kamera med autofokus samt billede og video stabilisator
- 2,8" TFT full touch skærm (240x320)
- FM radio
- Bluetooth v. 2.0
- Mulighed for microSD
- 95,9x55x11,5 mm

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies