Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Samsung M6710 - musik og design

MWC: Samsung M6710 - musik og design

Musikken er i højsædet med Samsung M6710, som kommer i et lækkert slide-design.

Samsung M6710 er en slider-telefon med stor fokus på musikken. Det lader til at Samsung nu for alvor vil begynde at udfordre Sony Ericsson og deres Walkman-modeller.

Kraftfulde stereohøjtalere, forstærker-teknologi fra danske Bang & Olufsen og 3,5 millimeter jack stik er blot nogle af de ting M6710 har at byde på. Der er ingen tvivl om at Walkman-modellerne er svære at konkurrere imod, men mon ikke Samsung kan gøre et lille indhug i kunderne med deres nye musikserie.

En efterhånden kendt Sony Ericsson funktion, er deres TrackID som kan genkende musik og levere oplysninger om nummeret, og ifølge specifikationsarket indeholder M6710 noget lignende - nemlig musikgenkendelse. Det bliver spændende at se om det fungerer på lige fod med TrackID.

Ud over at fokusere på musikken, indeholder M6710 også et kamera med tre megapixel, og en 2,6 tommer skærm som kan vise op til 16 millioner farver.

Den indbyggede hukommelse er på blot 80 MB, men enheden understøtter hukommelseskort af typen microSD helt op til 16 GB.

Specifikationer

Størrelse: 106.8 x 50.9 x 14.7 mm
Vægt: TBA
Skærm: 2,6", WQVGA opløsning, 16 millioner farver
Kamera: 3 megapixels
Hukommelse: 80mb intern, op til 16 GB microSD kort
Musik: FM-radio, stereo højtaler, B&O forstærker, musikgenkendelse
Forbindelser: Bluetooth
Netværk: GSM, GPRS, EDGE, 3G, Turbo 3G
Standbytid: TBA
Taletid: TBA

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies