Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Samsung Soul - Ultra tynd og med 5 megapixel kamera

MWC: Samsung Soul - Ultra tynd og med 5 megapixel kamera

Den tyndeste telefon med 5 MP kamera i Danmark, et lækkert metal finish og et indre der kan måle sig med de fleste, gør Samsung Soul til en opsigtsvækkende mobil.

Samsung Soul med Magical Touch tastaturet
Samsung Soul med Magical Touch tastaturet

Soul står for Spirit of Ultra og modellen er en fortsættelse på sidste års succesfulde Ultra Edition håndsæt.
Med Soul sætter Samsung igen nye grænser for, hvor meget teknik der kan proppes ind i så tynd en skal. Den er kun 12,9 mm tyk, men alligevel er den udstyret med et 5 megapixel kamera inklusiv billede stabilisator og ansigts genkendelse. Desuden understøtter telefonen HSDPA med 7,2 Mbps, som maksimal hastighed.

Ganske ny brugergrænseflade

Banebrydende for Soul i forhold til tidligere Ultra modeller, er at den benytter Magical Touch tastaturet, som kan tilpasse menuerne afhængig af hvilke funktioner brugeren benytter.
For eksempel vil knapperne reagere, som gængse musik knapper når brugeren lytter til musik, når brugeren tager billeder vil funktioner som zoom og lysniveau ikoner dukke op.

Når en knap berøres, kvitterer den med vibration, så brugeren er klar over at telefonen har accepteret den pågældende indtastning.

Endvidere introduceres der også en helt ny brugergrænseflade, hvor brugeren har et utal af muligheder, for at tilpasse menuerne til sit eget behov.

Lyden er fra B&O

Bang & Olufsen har længe lavet lyd tilbehør i en klasse for sig. Vi har tidligere set mobiler lavet i samarbejde imellem de to selskaber, også i denne telefon har B&O haft en finger med i spillet. De har suppleret lyd enheder til Soul telefonen, hvilket garanteret ikke gør lyd oplevelsen ringere.

Telefonen skulle lande på de nordiske markeder i Juni 2008, prisen kendes desværre ikke endnu.

Specifikationer

- GSM / HSDPA (7,2 Mbps) / EDGE
- 2,2" QVGA TFT skærm
- 5 MP kamera med autofokus, ansigts genkendelse og billede stabilisator
- Magic Touch tastatur
- Bluetooth v. 2.0
- FM radio
- Mulighed for microSD
- 105,9x49,5x12,9 mm

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies