Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson Entertainment Unlimited, MediaGo og Playnow Movie

MWC: Sony Ericsson Entertainment Unlimited, MediaGo og Playnow Movie

Sony Ericsson har netop præsenteret Entertainment Unlimited, som samler alle servies i ét, samt Playnow Movie med ubegrænset film og MediaGo.

Entertainment Unlimited gør det muligt for dig, at dele forskellige filer med andre tekniske enheder du har hjemme, som f.eks. PlayStation 3 eller dit stereoanlæg, ligesom det også bliver muligt at dele filer igennem YouTube, Facebook og lignende steder på internettet.

Mobiltelefonen bliver med Entertainment Unlimited en integreret del af hverdagen via deling af diverse filer mellem hele ens elektroniske netværk.

 - "Alt hvad vi hidtil har udvilket siden walkman telefonen i 2005 har bragt os til dette. Med Entertainment Unlimited er vi nu klar til at tage det næste skridt i udviklingen" siger Lennard Hoornik Marketingchef for Sony Ericsson.

Foruden Entertainment Unlimited så præsenterede Sony Ericsson også MediaGo, der gør det nemt altid at have musik, billeder, video m.m. med rundt på farten. MediaGo hjælper også med at overføre filer imellem telefon og f.eks. computer.

Den nye software får sin debut i W995 Walkman-telefonen. Samtidig kommer Playnow Movie, der tilbyder fri download af film ned på mobilen, på gaden i løbet af sommeren.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies