Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson G700 & G900

MWC: Sony Ericsson G700 & G900

Sony Ericssons G700 og G900 modeller lægger vægt på brugervenlighed, kalender funktioner samt generelle noter. Endvidere er der blevet plads til tilsyneladende ganske acceptable kameraer

Sony Ericsson har netop lanceret to nye og spændende mobiler på Mobile World Congress, og har taget touch-screen til sig.

G700

Er en spændende mobil, hvor der er plads til både kalenderaftaler, noter, billeder, dine kontakter og meget andet.

Med den nye touch-screen er det blevet nemt at surfe rundt på nettet med mobilen. Det er nemt at navigere rundt i menuen og tilføje dine aftaler i kalenderen. Skal du se hvilke detaljer dine kontaktpersoner har, så behøver du blot "touche" på navnet og frem kommer alle oplysninger om kontaktpersonen.

Med den indbyggede kalender vil du nemt kunne skrive dine aftaler ned i telefonen. Med G700 kan du let gemme en vigtig besked i mobilens skrivebord på samme måde som du vil sætte en seddel på køleskabet. Der vil altså ikke længere være undskyldninger når du glemmer dine vigtige aftaler. Med denne kalender er det ikke længere nødvendigt at have en separat kalender med i tasken.

Vil du sidde og kigge billeder, så kan du bladre fra billede til billede blot ved hjælp af at trække fingeren fra den ene side af skærmen og til den anden.

G700 er udstyret med et kamera på 3,2 megapixel, et stor 2,4" display med en unik single control menu. Sony Ericsson har selvfølgelig også sørget for at du kan skrive beskeder, da de har dedikeret taster til sms-beskeder, noter og en "key lock" på siden af mobilen.

En mobil i en lille og kompakt størrelse. G700 kommer i farven Silk Bronze.


Specifikationer:
- Skærm: 2,4" TFT 262k farver, 240x320 pixels
- Hukommelse: 160 MB med mulighed for udvidelse med M2 kort
- Netværk: GSM/UMTS
- Kamera: 3.2 MP, autofokus, image/video stabilizer
- Andet: FM-radio, TrackID, dokument visning og redigering, håndskrift genkendelse
- Bluetooth: A2DP
- Vægt: 99 gram
- Taletid: 12 timer (GSM) 4 timer (UMTS)
- Standby tid: 380 timer (GSM) 380 timer (UMTS)

G900

Storebroderen G900 har de same funktioner som G700, men er udstyret med et kamera på 5,0 megapixel med autofokus og multi-shot funktion og billedredigeringsprogram. En perfekt mobil til dem som gerne vil have en mobil med touch-funktion.

Med dette kamera vil du kunne tage billeder i en kvalitet, hvor de nemt kan printes og du dermed kan dele dem med venner og familie.

Du vil ganske let kunne beskære dit billede, og med et simpelt tryk på skærmen kan du bestemme hvor dit fokus på billedet skal være. Med Multi-shot funktionen kan du tage så mange billeder du vil, blot ved at holde knappen nede. En lækker detalje, hvis du vil forevige billeder af børnene.

G900 har som lillebroderen også en 2,4" stor skærm, hvor det er nemt at guide sig gennem mobilens menu ved hjælp af one-touchfunktionen. Desuden så er der også blevet plads til Wi-Fi i G900, som gør at du nemt kan komme på nettet uanset hvor du befinder dig.

G900 kommer i farverne Dark Red og Dark Brown.

Både G700 og G900 er UMTS 2100 og GSM 900/1800/1900 kompatible. Begge modeller vil være at finde på markedet i andet kvartal af 2008.


- Skærm: 2,4" TFT 262k farver, 240x320 pixels
- Hukommelse: 160 MB med mulighed for udvidelse med M2 kort
- Netværk: GSM/UMTS
- Kamera: 5 MP, autofokus, image/video stabilizer
- Andet: FM-radio, TrackID, dokument visning og redigering, håndskrift genkendelse, WiFi, visitkort scanner
- Bluetooth: A2DP
- Vægt: 99 gram
- Taletid: 12 timer (GSM) 4 timer (UMTS)
- Standby tid: 380 timer (GSM) 380 timer (UMTS)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies