Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson Idou - 12,1 megapixels i år

MWC: Sony Ericsson Idou - 12,1 megapixels i år

Super kameramobil fra Sony Ericsson med hele 12,1 megapixel kommer i andet halvår 2009. Kodenavnet er Idou.

I løbet af dagen har rygterne om en ny topmodel med 12,1 megapixel kamera fra Sony Ericsson, svirret på internettet. Ved aftenens pressemøde på Mobile World Congress, fremviste de så, hvad der tyder på at blive deres helt store flagskib i løbet af 2009.

Mobilen med arbejdsnavnet Idou, har ganske rigtigt en kameraopløsning på hele 12,1 megapixel, og vil angiveligt blande sig med de helt tunge drenge, når vi snakker billeder og film på mobilen. På bagsiden findes desuden en Xenon blitz.

Umiddelbart ser det ud til, at Idou skal betjenes med hænderne, i hvert fald er den udstyret med en knaldstor trykfølsom skærm i widescreen (16:9) format.

Som styresystem til Idou, har Sony Ericsson valgt en ny version af Symbian, som er udviklet af Symbian Foundation.

Idou kommer i andet halvår af 2009.

Det har desværre været svært, at hive yderligere oplysninger om den kommende model ud af Sony Ericsson, og det lader til at de holder kortene meget tæt på kroppen. Under alle omstændigheder bliver det spændende, at følge den videre udvikling.

Man skal dog ikke forveksle Idou-modellen med en efterfølger til Xperia serien. Der vil komme yderligere Xperia-modeller senere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies