Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson med en kæmpe bunke tilbehør

MWC: Sony Ericsson med en kæmpe bunke tilbehør

Sony Ericsson er klar med en masse nyt tilbeør til mobiltelefonen, blandt andet etuier, højttalere og headsets.

Tilbehøret er flere forskellige former for højtalere, nye headsets, smarte Bluetooth-ure til både damer og herre og lækre tasker/cases.

Wireless Stereo Speakers MBS-400:
Nye Bluetooth stereohøjtalere med integreret batteri, med en spilletid på op til seks timer og en standbytid på op til 40 timer. Højtalerne har et OLED-display med information omkring de afspillede numre. MBS-400 har almindeligt 3,5mm jackstik, og kan tilsluttes andre musik-enheder.

Wireless Portable Speaker MBS-200:
Ligesom ovenstående - blot ikke i stereo, og derfor nemmere at have med rundt.

Portable Speakers MPS-100:
Disse højtalere er i lommeformat - så du kan nemt og bekvemt have dem med rundt. Har indbygget FM-antenne til radio.

Portable Bluetooth Speaker MBS-100:

Ingen ledninger eller andet der kan gøre det besværligt. Denne højtaler er nem at have med på f.eks. standen.

Snap-on Speaker MPS-75:
Den absolut mindste højtaler fra Sony Ericsson i denne omgang. Sættes blot på selve telefonen, og strømmen tappes fra selve telefonen. Har indbygget FM-radio.

Wireless Stereo Headphones HBH-IS800:
Lille smart trådløst stereo-headset. Leveres i et fint etui, så det er nemt at have med rundt i tasken når det ikke lige er i brug. Har standby tid på op til 270 timer og en musik/taletid på op til fire timer.

Stereo Portable Handsfree HPM-77:
Nyt stereo headset.

Bluetooth Watch Collection MBW-200 (dame) / Bluetooth Watch MBW-150 (herre):
Den nye kollektion af Bluetooth-ure fra Sony Ericsson byder både på dame- og herresiden henholdsvis tre og fire forskellige designs. De gør det alle muligt at kontrollerer din mobiltelefon med uret, så du nu f.eks. kan tage telefonen med dit Bluetooth-headset og dit ur.

Bluetooth Headset HBH-PV715:
Nyt standard Bluetooth-headset med en taletid på op til 10 timer.

Bluetooth headset HBH-PV720:
Lille bluetooth-headset for den modebeviste bruger. Der er to ekstra Style-Up covers medfølgende. Headsettet har en taletid på op til 11 timer.

Bluetooth headset HBH-PV740:
Headsettet for dig der bruger det hele dage. Har batteriindikator på displayet, og op til 11 timers taletid.

Digital Photo Frame IDP-100:
Lille mørkegrå fotoramme med en 7" LDC-skærm. Har en opløsning på 800x480 pixels. Send billederne fra telefonen via bluetooth eller med memorykort og USB. Kan gemme og vise op til 500 JPEG-billeder.

Phone Tripod IM502:
Nu kan du nemt fange dine motiver på professionel vis. Dette nye stativ til din mobiltelefon er kompatibelt med alle de nye Cybershot-modeller fra 2009.

Bluetooth Car Speakerphone AB900:
Nu kan du for alvor snakke håndfrit når du kører bil, samt høre din musik fra telefonen via bilens højtalere. Op til 26 timers taletid, 18 timers streaming af musik og hele 1000 timers standby.

Bluetooth Car Handsfree HCB-108:
Trådløst højtalersystem i bilen der er nemt at installerer. Har en taletid på op til 25 timer og en standbytid på op til 700 timer.

Design Collection IDC-30 - Maria Sharapova:
Maria Sharapova har designet fire forskellige etuier til mobiltelefonen. Både en model der er lavet til træning (spændes rundt om håndleddet), samt en model med ekstra beskyttelse, der kan sættes fast på tasken. Rejsemodellen kan indeholde pas og penge. Herudover er der den lille fikse, som man kan have med i byen.

Sony Ericsson har ligeledes et "helt almindelig" etui til de nye Walkman-telefoner, som fås i tre forskellige farver, samt en oplader til Xperia-batterier.

Det vides ikke hvornår og hvilke produkter, der vil komme på det danske marked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies