Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson - syv nye modeller, en med Windows Mobile

MWC: Sony Ericsson - syv nye modeller, en med Windows Mobile

Sony Ericsson har løftet sløret for ikke mindre end syv nye telefoner. 8 GB plads, fem megapixel kamera og Windows Mobile er blot nogle af de højdepunkterne.

Sony Ericssons pressemøde på Mobile World Congress i Spanien er netop slut og det er ikke småting de har præsenteret. Følgende giver en hurtig og overskuelig oversigt over hvilke nye modeller Sony Ericsson har præsenteret Europa for.

C702 & C902, to nye cybershot telefoner

Med disse to modeller er det selvfølgelig kameraet som er i højsædet. Med henholdsvis 3.2 og 5.0 megapixel kamera og det seneste i kamera teknologi skulle disse modeller give brugeren den optimale oplevelse når der skal tages billeder. Med C902 blander Sony Ericsson sig igen i kampen og den ubestridte kameratelefon.

Læs mere her

Sony Ericsson X1
Sony Ericsson X1

XPERIA X1 - Sony Ericsson med Windows Mobile

Ordene er store når XPERIA X1 beskrives som at begynde "en helt ny æra inden for mobil kommunikation". Denne model er den første fra Sony Ericsson med Windows Mobile som styre system. Med HSDPA, WiFi og fuldt tastatur skal denne model give brugeren den bedst mulige oplevelse når det kommer til mobil web kommunikation og underholdning.

Læs mere her

G700 & G900 - Touch screen mobiler

Disse modeller indeholder begge berøringsfølsom skærm og lanceres under parolen touch and go. Man er dog ikke gået på kompromis med de andre funktioner, G900 har både 5.0 megapixel kamera og WiFi. G700 må nøjes med 3.2 megapixel kamera.

Læs mere her

Sony Ericsson Z770i
Sony Ericsson Z770i

Z770 - Elegant klaptelefon

Z770 er en klassisk klap telefon, den er udviklet til at gøre livet nemmere for folk som benytter mobilen til at surfe på nettet eller sende og modtage mails. Med indbygget HSDPA går det ikke bare hurtigt, men ifølge Sony Ericsson også nemmere. Z770 er til folk som altid vil være online men som ikke vil have en smartphone

Læs mere her

Sony Ericsso W980i
Sony Ericsso W980i

W980 - Krystalklar lyd og 8 GB plads

Med 8 GB intern plads er W980 det oplagte valg til folk som ønsker en telefon med fokus på musikken. Selvfølgelig lanceres den på kanon lyd og tilhørende fantastiske høretelefoner. Men yderligere har den en indbygget FM-transmitter.

Læs mere her

Datakort EC400
Datakort EC400

EC400/EC400g - Hi speed datakort

Data kortene understøtter download hastigheder på op til 7.2 Mbps og upload hastigheder på op til 2.0 Mbps. Mere interessant er det dog at EC400g versionen også indeholder en indbygget gps modtager. Så har man det hele i et enkelt tyndt data kort.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies