Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Sony Ericsson W995 - multimediemonsteret

MWC: Sony Ericsson W995 - multimediemonsteret

W995 er et multimediemonster forklædt som Walkman-mobil. Næsten alle tænkelige tilslutningsmuligheder, kamera med otte megapixels og den velkendte Walkman-lyd i én pakke.

Det nyeste skud på Walkman-stammen, er Sony Ericsson W995. Ifølge Sony Ericssons eget udsagn, er der lagt i ovnen til en helt igennem fantastisk model.

Global product marketing manager Alexandre Cardon, siger i pressemeddelelsen at denne nye walkman model,

 - "Sony Ericsson W995 er den mest komplette kommunikations og underholdsningspakke til dato", fortæller Global Product Marketing Manager Alexandre Cardon, og efter et nærmere kig på specifikationerne kan man fristes til at give ham ret.

Lydkvaliteten forventes at være i top når der er tale om en Walkman-brandet mobil. Med funktioner som Clear Stereo, Clear Bass og et par lækre medfølgende høretelefoner, lader det ikke til at vi bliver skuffede.

W995 understøtter selvfølgelig ekstra hukommelse i form af et Memory Stick Micro kort. Med i pakken findes et på hele 8 GB, så plads burde man ikke løbe tør for med det samme.

Første model med Media Go

Den unikke Sony applikation MediaGo vil få verdenspremiere på netop denne telefon model. Parolen bag W995, er at det ikke bare skal være nemt at høre musik, det skal også være nemt at overføre musik imellem din computer og telefon.

Du kan læse mere om MediaGo her...

Lækkert kamera

Mange Walkman-modeller har slækket lidt på kameradelen, men det er bestemt ikke tilfældet her. Kameraopløsningen er på hele 8,1 megapixels, og indeholder funktioner som blandt andet ansigtsgenkendelse og autofokus. Det er lækkert at se at man ikke nødvendigvis behøver gå på kompromis med billederne, hvis man ønsker ordentlig musik på sin telefon.

Displayet er på 2,6 tommer med en opløsning på 240x320 pixels. Det tyder altså ikke på at skærmen bliver revolutionerende god, men under alle omstændigheder acceptabel.

WiFi og A-GPS

Tilslutningsmulighederne er talrige. Trådløst internet og 3G-understøttelse giver dig hurtig og nem adgang til blandt andet YouTube og andre underholdsningssites som er understøttede.

W995 kommer endvidere med Google Maps præinstalleret, så selvom den måske ikke kan erstatte din GPS i bilen, så kan den benyttes som midlertidig erstatning til fods.

Specifikationer

Størrelse: 97 x 49 x 15 mm.
Vægt: 113 gram
Skærm: 2,6", 240x320 pixels, 256.000 farver
Kamera: 8,1 megapixels, autofokus, flash
Hukommelse: 118mb intern, medfølgende 8GB M2-kort
Musik: TrackID, Clear Bass, Walkman-afspiller, FM-radio
Forbindelser: WiFi, A-GPS, Bluetooth, USB
Netværk: GSM, GPRS, EDGE, 3G, Turbo 3G
Standbytid: Op til 370 timer
Taletid: Op til 9 timer

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-04-2009 20:39:01

Lyder som en perfekt mobil, men det ser ud til der ingen beskyttelse er af kameraet!
Det giver ikke mening at benytte et 8,1 mp kamera og ikke have nogen form for beskyttelse. Hvor mange er det lige man ser der går rundt med deres mobil i en lille taske.
Og kan sony ikke snart komme vidre end 240x320 pixel på deres skærm.
Men ok, helt sikkert en mobil der skal tjekkes ud

0 0

Om brug af cookies