Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: TomTom åbner for fildeling

MWC: TomTom åbner for fildeling

Med TomToms nye fildelings platform er det muligt for brugere, at dele deres points of interests, lyde og meget mere med andre brugere – samt at bedømme indholdet.

I dag åbner TomTom for deres egen fildelings tjeneste imellem TomTom brugere. Denne tjeneste giver brugerne mulighed for at uploade og dele navigeringsindhold med alle andre brugere.
Af navigeringsindhold kan nævnes blandt andet, bil ikoner, skærmbilleder, lyde, POIs (Points of Interest) og meget mere.

Delingsplatformen er fuldt integreret i den nye version af TomTom HOME, som brugerne kan downloade allerede nu.


Når enheden tilsluttes til computeren, kan man starte TomTom HOME og vælge den type indhold man ønsker at se. Under hver type vil der være en liste af indhold som enten er leveret af TomTom eller af andre brugere.
Såfremt en bruger ønsker at uploade indhold, kan der tilknyttes en kort beskrivelse så de andre brugere ved hvad de henter.


Endvidere har brugerne mulighed for at bedømme indholdet med stjerner og samle deres lister alt efter hvor populært indholdet er.


Dette bringer unægtelig en ny dimension til navigationen, tiden vil vise om TomTom brugerne tager delingsplatformen til sig, men umiddelbart lader det til at have fine muligheder. I stedet for at have en træt dame til at fortælle dig vejen, kunne det jo for eksempel være sjovt med John Cleese som forsøger sig som vejviser.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies