Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: W980 - Imponerende musik mobil

MWC: W980 - Imponerende musik mobil

Sony Ericsson W980 har plads til masser af musik og giver dig mulighed for at dele den med folk omkring dig via en indbygget FM transmitter

Med denne Sony Ericsson W980 sætter Sony Ericsson nye standarder inden for musik-telefoner. Denne model har hele 8 GB indbygget hukommelse, der vil altså være plads til mere end 8.000 sange. Ifølge Sony Ericsson er der tale om en temmelig høj kvalitet på lyden at konkurrenterne ikke kan nå dem til sokkeholderne.

Ifølge Head of Music Marketing hos Sony Ericsson Ben Padley, så sætter denne W980 nye standarder for, hvordan man kan bruge mobilen til musikafspiller.

For at lytte til din yndlingsmusik behøver du ikke åbne telefonen, da du kan ganske nemt styre musikken via knapper på fronten med de store knapper som er dedikerede til musikafspilleren. Der er desuden et stort display på fronten, som gør det nemt at navigere rundt blandt dine mange musiknumre. Du behøver ikke være nervøs for om batteriet holder, da det kan holde til omkring 16 timers musikafspilning.

Del musikken med vennerne

W980 har en indbygget FM transmitter, som gør det muligt at sende "hvad der nu spiller" på din mobil til andre enheder som også har en indbygget FM radio modtager. Det giver mulighed for at dele musik med alle omkring dig uanset om det er gennem vennernes stereoanlæg eller din bilradio. Kvalitetsmusik er til for at blive delt med andre. Tag blot dit headset fra mobilen, læn dig tilbage og lad musikken spille via mobilens integrerede højtalere. Om du vil høre et af de mange musiknumre du kan gemme på mobilens hukommelse eller radioen bestemmer du selv. Det er ikke længere nødvendigt at tilslutte en FM modtager, da denne allerede er indbygget i W980.

W980 har også indbygget kamera på 3,2 megapixel, men desværre uden autofokus. Du kan bruge mobilen på UMTS/HSDPA 2100 og GSM/GPRS 850/900/1800/1900, og kan altså bruges over det meste af verden.

W980 fås i en blank sort farve. Med mobilen følger også et håndfrit stereo headset HPM-77, som du allerede vil kunne købe i juni 2008. Mobilen må du dog vente lidt længere med, den kommer først i handlen i tredje kvartal af 2008

Specifikationer

- Skærm: 2,2" TFT 262k farver, 240x320 pixels
- Hukommelse: 8 GB
- Netværk: GSM/UMTS/HSDPA
- Kamera: 3.2 MP
- Andet: FM-radio, TrackID, FM-transmitter
- Bluetooth: A2DP, SensMe, Shake Control
- Vægt: 100 gram
- Taletid: 9 timer (GSM) 3½ timer (UMTS)
- Standby tid: 300 timer (GSM) 300 timer (UMTS)

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies