Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC: Windows Marketplace - Microsofts applikationsbutik

MWC: Windows Marketplace - Microsofts applikationsbutik

Microsoft er nu klar med deres egen applikationsbutik Marketplace til Windows Mobile-enheder.

Det nye operativ system Windows Mobile 6.5 kommer til at inkludere den nye applikationsbutik Marketplace. Som navnet anslår er det en markedsplads for diverse features, såsom applikationer.

Marketplace er Microsofts bud på en konkurrent til Apples App Store.
Applikationerne kan købes fra mobiltelefonen med Windows Mobile 6.5 eller ved computeren. Det gøres blot ved at bruge et Windows Live ID.

Marketplace skal hjælpe forbrugeren med at finde og installerer de applikationer der passer til den enkeltes behov, og på den måde personliggøre mobiltelefonen.

Tilbage i september 2008 fortalte Mobilsiden.dk om Marketplace, men dengang havde det arbejdstitlen SkyMarket. Det er uvist hvornår Marketplace åbner, men det skulle være inden udgangen af 2009.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 16-02-2009 16:36:40

Det lyder som en rigtig god idé, at der endelig kommer en ordenlig applikationsforretning til Windows Mobile, og det er også forståligt, at Microsoft integrerer det i sit nye mobile styresystem, Windows Mobile 6.5.

Men det er irriterende, at man er nødsaget til at købe en ny mobiltelefon, for at få glæde af det, hvis man skal benytte the "on the go". Jeg har læst på en konkurrende side, at WM 6.5 ikke bliver tilgængeligt som offentlig opdatering til nuværende Windows Mobile brugere, men at det kun installeres på helt nye enheder.

Er det ikke at ødelægge det for sig selv? Jeg mener, hvis man vil have så mange som muligt til at benytte Marketplace, så Microsoft kan få en andel af 3. parts udbydernes indtjening ved salg gennem Marketplace, er det så ikke dumt kun at begrænse integrationen af de forskellige services til helt nye enheder og samtidig udelukke eksisterende brugere i at opgradere og benytte tjenesten / skabe større indtjening for Microsoft?

0 0

Om brug af cookies