Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   MWC ZYB annoncerer social telefonbog

MWC ZYB annoncerer social telefonbog

Med Zybs sociale telefonbog har du altid adgang til en kontakt persons opdaterede informationer, også selvom du ikke har snakket med vedkommende i en årrække.

De fleste af vores læsere kender sandsynligvis til Zyb og deres tjenester. De har været omtalt her på mobilsiden.dk en del gange efterhånden.
De tager nu skridtet videre fra deres backup tjenester, og kombinerer det således, at kunderne får adgang til, hvad der kaldes en social telefonbog.

Ideen er, nu skal man ikke bare kunne tage backup af sine eksisterende kontakter, men man skal også automatisk have adgang til yderligere kontakt informationer.
Disse yderligere kontaktinformationer kommer fra andre online services som for eksempel Facebook og lignende.

Direktør Tommy Ahler forklarer: Møder man en person første gang, vil man modtage deres telefonnummer. Gemmes dette telefonnummer hos Zybs sociale telefonbog, vil kontaktpersonen opdateres med komplet kontakt info, billede med mere.

Endvidere vil man altid have kontaktpersonens opdaterede informationer, hvis man ikke har snakket med personen i en årrække, vil den sociale telefonbog sørge for hele tiden at have hans senest opdaterede informationer.

Til sidst kan man også få adgang til en kontaktpersons tilgængeligheds status, således at man kan vente med at ringe til personen er færdig med et møde eller lignende.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies