Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Næsten ingen gamle mobiler får Windows Phone 7

Næsten ingen gamle mobiler får Windows Phone 7

MWC: Selvom mobilen lige er hentet i teleforretningen og dermed helt ny, skal kunderne ikke forvente at kunne opgradere til Microsofts nye platform Windows Phone 7.


Stort set ingen af de nuværende mobiltelefoner på markedet med Microsofts mobilsystem Windows Mobile, vil kunne opgraderes til Windows Phone 7, der frigives sidst på året.

- "Generelt bliver det sådan, at produkterne ikke er opgraderbare. Windows Phone 7 er bygget op om en helt ny kode og derfor kan intet af det gamle genbruges. Jeg vil dog ikke udelukke, at enkelte af de nuværende enheder på markedet kan opgraderes", siger Microsofts divisionschef for Windows Phone, Henrik K. Petersen til Mobilsiden.dk

Årsagen er, at de aktuelt nyeste mobiler ikke er nye nok. Windows Phone 7-systemet kræver nemlig en særdeles kraftfuld hardware, og ikke engang brugere med HTC HD2, der har en processor på 1 GHz, skal tage en opdatering for givet.

 - "Jeg medgiver, at spec-kravene til Windows Phone 7 er høje og derfor glæder vi os rigtig meget til at lave de her produkter", lyder det kryptisk fra HTC's danske direktør Peter Frølund, der ikke ønsker at uddybe fremtiden for HD2.

Microsoft kvalitetstester fremtidige mobiler

Gennem årene har Microsoft haft tradition for at lade mange forskellige mobilproducenter benytte deres styresystem Windows Mobile, men i fremtiden bliver det sådan, at Microsoft vil kvalitetssikre brugeroplevelsen.

- "Vi har mødt mange udfordringer på performance-siden ved at stille vores software til rådighed for en masse forskellige deviceproducenter. Nu har vi lavet et mere stringent samarbejde med nogle udvalgte. Set i bakspejlet har vi taget vores andel af performancekritik og derfor vil vi også i fremtiden sikre, at produkterne lever op til forbrugernes krav", siger Henrik K. Petersen fra Microsoft.

De første nye mobiltelefoner med Windows Phone 7 kommer i butikkerne i slutningen af 2010.

Læs også:
 - Windows Phone 7 er præsenteret
 - HTC kommer med Windows Phone 7-mobiler
 - HTC bekræfter Windows Phone update til HD2

 - Flere nyheder fra Mobile World Congress 2010

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nuke 27-02-2010 22:26:29

Jeg fatter intet af hvorfor det skal kræve så meget af en "mobil" men OK på den anden side det er jo MS der laver softwaren...

De kan da ikke seriøst mene af en "mobil" på 1 GHz ikke kan køre WP7.

Jeg kan overhoved ikke se hvorfor de skal så højt om i GHz da det jo tydligt vis ikke betyder noget for brugeroplevelsen.

Nu har jeg aldrig prøvet en ZUNE eller hvad den nu hedder men kan da ikke tro den er på 1 GHz.

0 0
Peter 19-02-2010 15:02:19

De kunne kalde nye OS. Windows vista mobile.
Det vil nok passe meget godt til det. :-)

0 0
balbay 19-02-2010 22:34:54

Hvad bygger du det på ?

Der er stadig over 6 måneder til vi ser de første telefoner med det færdige OS.

Hvis du vil kalde noget Windows OS for Vista skal det nok nærmere være 6.xx versionerne.

0 0
AGluhic 19-02-2010 20:29:51

det var en riiiimelig tynd kommentar. jeg synes det ser langt federe ud end både iPhone OS & standard Android (uden HTC Sense)

0 0
Peter 20-02-2010 11:36:29

Erfaring og prøv at læs hvad de siger:
"Årsagen er, at de aktuelt nyeste mobiler ikke er nye nok. Windows Phone 7-systemet kræver nemlig en særdeles kraftfuld hardware, og ikke engang brugere med HTC HD2, der har en processor på 1 GHz, skal tage en opdatering for givet."
He He, de er til grin.

0 0

Om brug af cookies