Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Nokia: 75% af alle Android-apps er klar til Nokia X

Nokia: 75% af alle Android-apps er klar til Nokia X

Den finske mobilgigant er allerede på jagt efter udviklere til Nokia X, og påstår af de fleste Android apps allerede er klar.

Nok er der Android på Nokias nye X mobil, der blev præsenteret på den igangværende Mobile World Congress-messe i Barcalona, men den finske mobilgigant har ikke gjort brug at søgegigantens services ved licenceringen af Android.

Microsoft ikke begejstret for Nokias Android telefon

Der er derfor heller ingen Google Play butik at finde på Nokias nye vidunder. Istedet vil mobilproducenten nu lokke udviklerne, til at portere deres Android apps over i Nokia Store. Det skriver NPU(Nokia Power User).

Derfor vælger Nokia Android 

Nokia hævder desuden, at 75% af alle Andriod apps er klar til porteringen uden behov for yderligere arbejde. De resterende vil kunne klargøres med gennemsnitlig 8 timers kodning. 

Det ser altså ud til, at Nokia på forhånd har gjort forarbejdet, så at app-udbudet fra den imponerende Google Play Store let kan flyttes over til Nokia. Men mon udviklerne er klar til at skulle tilpasse sig endnu en app-butik og platform. Det ser det i hvert fald ud til at Nokia satser stærkt på.

Kilde: NPU(Nokia Power User)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Onkel_Per 01-03-2014 17:39:26

Der er åbenbart ikke nogen grund til at gøre for meget for at tilpasse sig endnu en app-butik. XDAdevolepers er allerede klar med et sæt gapps:
"Nokia X Rooted and Loaded with Google Apps, Play Store, and Google Now Launcher!" > http://www.xda-developers.com/android/nokia-x-rooted-and-loaded-with-google-apps-play-store-and-google-now-launcher/

0 0

Om brug af cookies