Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Nokia N78 - Design perle med a-gps og FM-transmitter

Nokia N78 - Design perle med a-gps og FM-transmitter

N-model med A-gps til navigation og geo-tagging, FM transmitter og 3 megapixel kamera i et stilrent design. Nokia har netop præsenteret N78.

Nokia har netop præsenteret Nokia N78 i Barcelona. Den byder ikke bare på et stilrent design, men også på et væld af funktioner.
Som et par andre ny-lancerede Nokia modeller, så understøtter N78 a-gps, som blandt andet giver dig mulighed for at geo-tagge de billeder du tager med det indbyggede 3,2 megapixel kamera.

N78 kommer ligeledes med præinstallerede kort, samt muligheden for gratis, at hente nye kort. Altså behøver du ikke længere fare vild, hvis du blot har din mobiltelefon med.

Via den indbyggede FM-transmitter kan du afspille den medbragte musik over hvilken som helst FM radio i nærheden. Så om du sidder i bilen eller til en fest, kan du dele musikken med andre.

Kameraet er "kun" på 3,2 megapixel, til gengæld kan brugeren glæde sig over, altid at være på farten, N78 har nemlig indbygget WiFi og HSDPA, så man altid kan uploade billeder og videoer.

N78 lader bestemt til at være et godt bud på en ny populær model i det middelmådige segment. Prisen er estimeret til 350 euro (omkring 2700 kroner uden abonnement og før skat) og den skulle komme i andet kvartal 2008.

Specifikationer

- Netværk: GSM/HSDPA
- Hukommelse: 70 MB intern hukommelse med microSD kort slot
- Integreret A-gps til navigation og geo-tagging
- 2,4" QVGA (240x320 pixels) TFT display. Op til 16 millioner farver
- WiFi
- 3,2 MP kamera med Carl Zeiss optik, auto fokus
- Bluetooth
- Dimensioner: 113x49x15,1 mm
- Vægt: 101,8g

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies