Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Nokia X så godt som bekræftet til MWC

Nokia X så godt som bekræftet til MWC

Samsung lagde kraftigt op til en lancering af deres nye Galaxy S5 til MWC, og det vil finnerne ikke stå i skyggen af

Det første billede viser to aber. Betyder det, at Nokia vil vise to produkter frem? Eller måske at Nokia X er en dual-sim?
Det første billede viser to aber. Betyder det, at Nokia vil vise to produkter frem? Eller måske at Nokia X er en dual-sim?

Nokias konto på Kinas svar på Twitter, Sina Weibo, har givet tre spor, som de fleste tolker som en bekræftelse af, at Nokia vil lancere deres Nokia X, som er gået under kodenavnet ”Normandy”.

Træet på billederne ligger i tråd med en invitation, Nokia tidligere endte ud omkring MWC, som havde overskriften: "Mød os under træet."

Et træ som nævnt i invitationen til MWC med et grønt
Et træ som nævnt i invitationen til MWC med et grønt "X" som en del af sit DNA peger på Nokias første Android-telefon

Sporene kommer i form af tre billeder, som tilsammen får mange journalister og tech-entusiaster til at gætte på, at telefonen vil blive præsenteret til MWC i Barcelona i næste uge.

Læs også: Derfor er Nokias Android telefon dødfødt

Det negative rum mellem pilene danner et
Det negative rum mellem pilene danner et "X", selvom kortet i sig selv ikke siger meget. Teksten nævner til gengæld den 24. februar og et tidspunkt, som i Barcelona lokal tid vil være 8.30


Telefonen er Nokias første telefon, der kører på Android-styresystemet. Netop valget af styresystem er overraskende, siden Microsoft, der som bekendt har deres eget styresystem, er ved at købe Nokia.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies