Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Nokia: X skal ikke sælges som en Android-mobil

Nokia: X skal ikke sælges som en Android-mobil

På trods af at der er Android under hjelmen på Nokia X, så er det ikke salgsargumentet for Nokias lille affære.

Som vi fortalte tidligere, så er der Android på Nokias nye X smartphone, selvom at brugerfladen ikke tilnærmelsesvis ligner, noget søgegiganten har skruet sammen. 

Der er istedet store ligheder til Microsofts’ Windows Phone fliser i udseendet, og CNET har spurgt Nokia-bossen til forvirringen, der optager stor opmærksomhed på den igangværende Mobile World Congress i Barcalona. 

Microsoft ikke begejstret for Nokias Android telefon

“Vi er nød til at være bevidste” sagde Stephen Elop, der er head of devices for Nokia.

Tanken er ifølge Stephen Elop at X skal målsættes markedet for mobiler til max. $100. Lige nu lyder den amerikanske pris på X ganske vist på $122.30, men det vil Nokia-bossen ændre på. Han ønsker at presse prisen på X, så den holder sig lige under virksomhedens Lumia-telefoner, der også i forvejen er på vej ned prismæssigt, for at stå stærkt på markedet.   

Nokia X er altså ikke tiltænkt at skulle sælges som en Android-smartphone, selvom den finske smartphone huser systemet. Nokia X skal sælges som en “prisvenlig smartphone” til konkurrencen i lavprissegmentet. 

Kilde: CNET

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Belgarion 25-02-2014 08:01:12

http://reviews.cnet.com/nokia-x/

0 0
Belgarion 25-02-2014 08:05:26

Det er et ordentlig los i Bollerne til Google da den køre android men ingen Google service overhovedet. Google tjener ikke en krone på nokia X, men microsoft gør. Det er en måde for at få folk til at vænne sig til tiles og så i sidste ende skifte til Windows phone, det er ihvertfald den strategi de har udlagt med denne Tlf, og bliver spændende at følge.. Nokia med Android som ligner wp, men vil du have en meget bedre mobil oplevelse så skal man derefter skifte til en af deres Windows phone.

2 1
25-02-2014 14:00:36

Eller også er det: Hvorfor skal mobilproducenterne betale M$ for WP, når de kan få det samme med android gratis ?

2 1
TF 25-02-2014 14:11:51

Arrhh det samme er det jo ikke det ligner bare lidt.

0 0

Om brug af cookies