Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Ny Samsung S7 info: skærmen slukker aldrig

Ny Samsung S7 info: skærmen slukker aldrig

Når Samsung om nogle uger lancerer deres Galaxy S7 topmobil bliver det med en særlig feature: skærmen slukker aldrig.

Foto: Venturebeat.com

Smartphonen er et glimrende værktøj til at holde sig opdateret og orienteret - hvis skærmen vel at mærke er tændt. Og i den kommende Galaxy S7 vil den altid være tændt skriver ’Android Authority’.

Samsung har således allerede trademarket udtrykket ’Always On Display’ forud for lanceringen ved MWC-messen i Barcelona.

For at værne om batteriet bliver det næppe hele skærmen der konstant lyser op, men rettere små dele af displayet der fremviser nyttig info som notifikationer, kalenderaftaler eller vejrudsigter. Det forlyder, at funktionen ikke vil bruge mere end en enkel procent af batteriet i timen.

Dermed synes Samsung at udnytte en af fordelene ved AMOLED-teknologien som det sydkoreanske selskab længe har været bannerfører for: et minimalt strømforbrug, når kun dele af skærmen af aktiveret.

En anden potentiel hage ved teknologie, kan være remanens eller skygger opstår fra den uabrudte skærmaktivitet. Andre mobilproducenter som Motorola og LG, har dog allerede benyttet sig af lignende features uden at skærmen har lidt overlast.

Samsung Galaxy S7 forventes at blive vist frem ved ’Unpacked’-eventet den 21. februar kl 19.00. Følg med her på mobilsiden.dk hvor vi vil dække eventet live.

S7 skærmen rygtes til konstant at vise info som notifikationer
S7 skærmen rygtes til konstant at vise info som notifikationer
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies