Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Nye billeder viser LG G6 og nyt Android Wear-ur frem

Nye billeder viser LG G6 og nyt Android Wear-ur frem

Knipskarpe billeder af både den kommende topmodel LG G6 samt det ene af de to nye smartwatches med Android Wear 2.0 er blevet lækket.

Foto: Underkg.co.kr

Sydkoreanske LG er på vej med helt nye lækkerier med Android - både LG G6 samt to smartwatches, og nok en gang er nye billeder af de kommende produkter dukket op.

Som det første blev et nyt billede i knivskarp kvalitet af LG G6-topmodellen lækket i fredags. Denne gang var det den kinesiske hjemmeside underKG, som kunne afsløre en hidtil uset vinkel af LG G6 - nemlig den højre side samt dele af fronten.

Læs også: Knivskarpt pressefoto af LG G6 dukker op

Ud over at bekræfte alt det, som det første billede fra The Verge i sidste uge kunne afsløre, fortæller det nye billede ikke så meget andet end at SIM-kortet tydeligvis skal indsættes øverst i højre side, og ’skuffen’ ser ud til at være ganske stor. Det betyder altså højst sandsynligt, at der vil være plads til både et SIM-kort samt et microSD-kort ved siden af hinanden ligesom i LG G5.

LG G6 kommer til at byde på et design, der vil være meget lig det, vi får at se i Samsung Galaxy S8. Det vil sige en stor skærm på 5,7", der fylder langt størstedelen af fronten. Det ses også på dette billede, hvor der er skåret en del millimeter af toppen. Ifølge rygterne vil skærmen udgøre hele 90 % af fronten på LG G6. En anden detalje, som går igen, er de afrundede hjørner ved skærmpanelet, hvilket ikke ses så ofte. Over SIM-kort-skuffen ses også et lille stykke, hvor metalrammen brydes af plastik, hvor der formentlig gemmer sig en antenne til at lade signalerne trænge igennem.

LG G6 bliver afsløret den 26. februar klokken 12:00 forud for Mobile World Congress i Barcelona, og Mobilsiden.dk vil naturligvis dække eventen.

Fire nye billeder af det ene af LG's to smartwatches

I sidste uge dukkede de første rigtige billeder af de to kommende smartwatches med Android Wear 2.0 fra LG op, og nu følger Twitter-tipsteren evleaks op med fire nye billeder.

I et tweet deler han fire billeder af det ene af de to smartwatches fra LG. Der er tale om modellen LG Watch Style, som er den lille og farverige variant af LG’s to ure. Billederne fra sidste uge afslørede, at den anden model går under navnet Sport og er større og sort.

Det fremgår også af tweetet, at LG Watch Style kommer i farven sølv, som ses på de to første billeder, samt farven rosaguld, som ses på de to efterfølgende billeder. Sølvvarianten har en lidt mørkere brun læderrem end rosafarven, men ellers er de helt identiske.

Læs også: Nye billeder af LG's kommende smartwatches ude

I forhold til tidligere ure fra LG såsom LG Watch Urbane er LG Watch Style altså noget mere feminint særligt på grund af de bløde linjer rundt om urkassen og selvfølgelig også den mindre størrelse, som formentlig er på 38 mm. Her vil Sport-udgaven appellere noget mere til de mandlige brugere af smartwatches.

Det ville være oplagt for LG at afsløre de to ure sammen med LG G6, men det forlyder, at LG allerede vil løfte sløret for urene den 9. februar i forbindelse med udgivelsen af den færdige version af Android Wear 2.0-styresystemet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies