Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Op til MWC: De nyeste planer

Op til MWC: De nyeste planer

Mobile World Congress begynder i Barcelona om fïre dage. Her er det seneste nye fra LG, Acer og Garmin-Asus.

LG vil uden tvivl have fokus på deres nye Arena-smartphone, samt brugerinterfacet S-Class, men der gemmer sig nok også andre præsentationer fra den asiasiske producent, som nok gerne vil fejre deres globale trejdeplads.

Man skal dog heller ikke tage fejl af Acer, samt Garmin og Asus som lige har slået sig sammen. Her kommer nok også et par spændende smartphones.

LG

2008 blev året, hvor LG overtog trejdepladsen, når det kommer til globale markedsandele. Det vil uden tvivl blive nævnt - og måske endda fejret, til Mobile World Congress, hvor der nu også følger forpligtelser med.

Som den trejdestørste mobilproducent i verden er én enkelt telefon ikke nok til verdens største mobilmesse - selvom Arena og S-Class helt sikkert fortjener meget fokus.

Og de to nævnte produkter vil være LG's største fokus til MWC i år. Der vil garanteret også komme spørgsmål om næste skridt af S-Class-smartphones, men mon ikke Arena først lige skal være færdig, før LG har flere planer på det område.

Sidste år fremviste LG urtelefoner, som dog var på et meget tidligt beta-stadie. I år vil der formentlig komme urtelefoner igen, og denne gang ser de mere færdige ud.

LG er på det seneste stykke tid også blevet bedre til tilbehør og gadgets, og på det område kommer der nok også et par nyheder. Et bud kunne være et Bluetooth-baseret trådløst QWERTY-tastatur.

Til sidst burde der komme en række nye telefoner - både til Europa og Asien. Sidstnævnte er nok det mest sandsynlige, men vi håber på der dukker telefoner op til alle - også selvom de alle sammen ikke behøver hedde Arena.

Acer

Rygtet om at Acer ville gå ind på mobilmarkedet har efterhånden været i gang i meget lang tid. Og efterhånden er det også sikkert, at computerproducenten vil komme med deres smartphone-bud til Mobile World Congress.

Acer holder pressemøde den 16. februar, og vi er sikre på, at en smartphone vil dukke op her. Specifikationerne er lidt usikre, men den vil højst sandsynligt køre på Windows Mobile.

Mere kommer der nok ikke fra Acer på mobilfronten.

Garmin og Asus

Garmin og Asus' største nyhed er at selskaberne har slået pjalterne sammen, og fra nu af hedder Garmin-Asus - i hvert fald når det kommer til mobiltelefoner.

Derfor er Nüvifone blevet til Nüvifone G60, og nu er GPS-mobilen da også tæt på. Vi så den allerede sidste år i Barcelona, men nu skulle det altså være.

Samtidig har Garmin-Asus præsenteret deres næste mobiltelefon Nüvifone M20, som kommer til at køre på Windows Mobile. Den får også Turbo 3G, trådløst netværk og selvfølgelig GPS.

Garmin-Asus har allerede meldt ud at der vil komme flere telefoner, men det er uvidst om der vil dukke flere op til Mobile World Congress.

Sådan følger du med
Læs mere om hvordan messen dækkes

Læs også
Op til MWC: Samsung og Apple
Op til MWC: Nokia og Sony Ericsson

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies