Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Op til MWC: Nokia og Sony Ericsson

Op til MWC: Nokia og Sony Ericsson

Mobile World Congress begynder i Barcelona om få dage, og frem til starten vil Mobilsiden.dk gå igennem alle producenternes formodede planer. Vi starter med Nokia og Sony Ericsson.

Sony Ericsson starter Mobile World Congress med deres officielle pressemøde på søndag. Dagen efter ved åbningen af messen, har Nokia deres pressemøde, og det ser ud til, at der vil komme nyheder fra begge to.

Nokia

Verdens største mobilproducent vil med garanti ikke lade Mobile World Congress gå stille hen. De har messens første store pressemøde, og interesseren vil være enorm. Allerede nu er der da også allerede lækket oplysninger omkring, hvad Nokia måske vil præsentere.

Nokia E75 ligner en stensikker vinder til MWC, og det tyder på, at det vil blive Nokias nyeste business-model. Den kunne ligne en arvtager for Communicator-serien, som er blevet droppet, og den tæller blandt andet fuldt QWERTY-tastatur og en række forretningsfeatures.

Nokia E77 kunne også være et bud, men denne virker lidt mere usikker.

Applikationsbutikker er blevet populære blandt smartphone-producenterne, men eftersigende vil Nokia også være med på bølgen. En Nokia App Store kunne meget vel blive en emne i åbningstalen til pressemødet.

Det ser desuden ud til, at XpressMusic-serien vil få sig et boost. Modellen 5630 er allerede præsenteret, men der har også været snak om 5730.

Et samtaleemne som helt sikkert vil dukke op, er Nokias Maps-applikation, som kommer i version 3.0. Denne vil Nokia helt sikkert ligge vægt på.

Af andre ting, må man forvente at N97 vil få opmærksomhed sammen med Nokias touchscreen-planer, samt planen for at komme igennem finanskrisen.

Sony Ericsson

Sony Ericsson overraskede i dag ved, at sende pressemeddelser ud om de tidligere rygtede telefoner C901, C903 og W395. Disse vil med sikkerhed være til stede til MWC.

Hikaru er desuden navnet på topmodellen indenfor Walkman-serien, som også vil blive præsenteret til MWC. Den er stadig på rygtebasis, men det ser bestemt positivt.

Et langt ude skud kunne være næste generation af Xperia-serien, og det ville også passe med, at X1 blev præsenteret på samme tid sidste år. Der er dog ikke nogle konkrete rygter om en X2'er.

Desuden kan man forvente at Sony Ericsson vil snakke omkring deres nuværende markedssituation, hvor LG har overhalet dem. Den økonomiske krise har også ramt Sony Ericsson, så denne vil der også være fokus på.

Et andet fokus, som Sony Ericsson måske vil bruge, er miljøvenlighed. Inde for det område, har producenten nemlig præsenteret deres Greenheart-planer, og det ville være en god afledningsmanøvre i forhold til de økonomiske vanskeligheder.

Til sidst vil Sony Ericsson nok også snakke om PlayNow arena, som ser ud til at kræve en del opmærksomhed.

Følg MWC på Mobilsiden.dk

Vil du have alt med om Mobile World Congress, kan du følge med på Mobilsiden.dk. Se her...

 - "MWC: Alt om det nye og fede - sådan følger du med (blogindlæg)"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies