Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Op til MWC: Samsung og Apple

Op til MWC: Samsung og Apple

Mobile World Congress begynder i Barcelona om få dage, og frem til starten vil Mobilsiden.dk gå igennem alle producenternes formodede planer. Vi er nået til Samsung og Apple.

Der ser ud til at være en ordentlig bunke nyheder på vej fra Samsung, og den koreanske producent kunne meget vel blive den bedst repræsenterede på Mobile World Congress i år. Helt modsat har vi Apple, som ikke har en eneste stand på messen.

Samsung

Samsung ser som sagt ud til at få travlt på MWC. En sikker præsentation er S8300 Ultra Touch, som er en touch-baseret slider-mobil proppet med features.

En lige så spændende nyhed kunne være M7600, en musikmobil med design lignende Sony PSP. Den har blandt andet lyd fra B&O, samt 2,8" touchscreen, GPS, Turbo 3G og Symbian Series60-interface.

Endnu en topmodel kan blive i8910 Acme, som også er touch-baseret med Series60. Den kommer med 8GB eller 16GB intern hukommelse, samt otte-megapixels kamera, videooptagelse i HD, trådløst netværk med DLNA, GPS og alle andre topfeatures.

Lidt mere usandsynligt, men ikke desto mindre rygtet, er en 12-megapixels kameramobil, samt en mobil med otte-megapixels kamera og 3x optisk zoom.

Samtidigt har der også været snak om en Android-baseret smartphone fra Samsung, men dette virker også usandsynligt.

En sikker nyhed bliver den opdaterede version af TouchWiz-interfacet.

Så er der C6625 en forretningstelefon med fuldt QWERTY-tastatur og en lang række business-funktioner. Denne kunne dog meget vel kun være til sydeuropa.

Til sidst vil Samsung muligvis også præsentere hele ni mobiltelefoner i low-end og mid-end segmenterne.

Altså masser af telefoner fra Samsung, hvor mange også kunne være interessante for danske brugere.

Apple

Apples situation er helt anderledes. Den amerikanske producent bag iPhone-succesen har valgt at "blive hjemme", så de vil ikke være repræsenteret til Mobile World Congress.

Til trods for det går der stadig rygter om, at nyheder kunne være på vej.

Rygterne om en iPhone Nano ser ikke ud til at tage nogen ende, men nu spekuleres der i to yderligere modeller, som skulle komme i år. Den første model skulle være en iPhone med aftageligt batteri, mens den anden er en asiasisk udgave, der skulle være specielt beregnet til blandt andet Kina.

Men altså, Apple er ikke til Mobile World Congress, så vi tvivler på at nyhederne vil komme der.

Følg MWC på Mobilsiden.dk

Vil du have alt med om Mobile World Congress, kan du følge med på Mobilsiden.dk. Se her...

 - "MWC: Alt om det nye og fede - sådan følger du med (blogindlæg)"

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies