Mobilsiden.dk  /   MWC TEMA  /   Oppo Find 9: Specifikationer dukker op

Oppo Find 9: Specifikationer dukker op

Oppo er inden længe på vej med sin næste topmodel, Find 9. Nu er et væld af specifikationer dukket op.

Foto: YouTube.com (DBS DESIGNING)

Det kan efterhånden ikke være gået de flestes næser forbi, at både Samsung og LG er på vej med en ny topmodel. Også kinesiske Oppo, som for tiden har væltet Apple af pinden i hjemlandet, er på vej med en ny topmodel.

I går delte en bruger på den kinesiske Weibo nemlig en lang række oplysninger om Oppo Find 9. Af opslaget fremgår det, at Oppo Find 9 vil blive afsløret i marts måned og vil komme i to forskellige varianter. Den ene variant vil komme med en Snapdragon 835-processor sammen med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Den anden model vil få en Snapdragon 653-processor og ’kun’ 4 GB RAM samt 64 GB lagerplads.

Læs også: Rygte: Oppo Find 9 får verdens hurtigste opladning

Fælles for begge varianter er, at skærmen bliver 5,5” stor og vil have en ’2K’-opløsning, hvilket formentlig vil sige en WQHD-opløsning på 1.440 x 2.560 pixels. På kamerafronten vil der være hele 21 megapixel at gøre godt med bagpå, mens der også vil være masser af pixels foran til selfies: nemlig 16 megapixel.

Den nuværende standard inden for kapacitet af batterier i topmodeller ligger typisk på 3.000-3.500 mAh, men Oppo Find 9 vil have væsentligt mere juice at gøre godt med. Ifølge oplysningerne vil den gemme på intet mindre end 4.100 mAh.

Fortsat uklarhed om designet

Så er der er designet. Her er der fortsat nogen uklarhed. Forskellige konceptbilleder har i længere tid vist det klassiske design fra Find-serien med svagt buede toppe og bunde ser, ligesom der også gøres brug af et skærmpanel, der optager langt størstedelen af fronten som med de kommende topmodeller fra Samsung og LG.

Læs også: Apple har mistet sin førerposition i Kina

Om det bliver tilfældet, er endnu ikke sikkert. Ifølge de lækkede oplysninger vil Oppo Find 9 minde om en af de kinesiske konkurrenters topmodeller, ZTE Nubia Z11, som på ingen måde har et design i stil med de kommende topmodeller, hvor omkring 90 % af fronten ventes at blive dækket af skærm. Kommer Oppo Find 9 rent faktisk til at se ud som ZTE Nubia Z11, bliver der tale om et design, der minder meget om Oppos eksisterende R-serie og altså ikke noget ud over det sædvanlige.

Der er ikke andet for end at vente for at blive klogere på, hvordan Oppos næste topmodel kommer til at se ud. Indtil da kan du tage et kig på nedenstående video, hvor firmaet DBS DESIGNING har lavet et koncept af Oppo Find 9.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies